ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förvaltningsadministratör till Sveafastigheter

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Förvaltningsadministratör till Sveafastigheter

Sveafastigheter utvecklar och bygger bostäder med starkt hållbarhetsfokus och har egen långsiktig förvaltning. Genom vårt långsiktiga ansvarstagande skapar vi de välkomnande miljöer för boende, såväl i som omkring bostaden, som bidrar till ett inkluderande och hållbart samhälle.

Är du intresserad av en ny utmaning inom uthyrning och hyresadministration? Vill du bli en del av ett expansivt bolag med starkt miljöfokus och projekt i framkant? Missa inte möjligheten att bli en del av Sveafastigheter!
 
Sveafastigheter söker nu förstärkning till sitt växande förvaltningsadministrationsteam till kontoret i Sickla/Hammarby Sjöstad.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Beroende på dina erfarenheter och vad du är intresserad att jobba inom finns olika stötteben inom avdelningen. En del är uthyrningen av befintligt bestånd där du hanterar uppsägningar och tillser att alla Sveafastigheters bostäder och parkeringsplatser är uthyrda. En annan del är hyresadministrationen som innebär att hantera aviseringar, autogiron, inbetalningar, kontakt med inkassobolaget och övriga ekonomifrågor.

En ytterligare del är ansvaret för bolagets nyproduktion där du får en väldigt koordinerande roll med stort eget ansvar för att se till att varje projekt löper smidigt från övertagande från projektavdelningen till dess att allt är uthyrt och hyresgästerna är inflyttade.
 
Du arbetar främst i fastighetssystemet Fast2. En stor del av ditt arbete sker i nära samarbete med dina kollegor.
 
Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom ett eller flera av områdena: uthyrning, projektledning och hyresadministration (eller annan ekonomisk bakgrund). Det är meriterande om du har en för tjänsten relevant utbildning samt om du tidigare har arbetat i Fast2.

Rollen förutsätter att du har ett administrativt sinnelag, god känsla för kommunikation och siffror.
 
För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du gillar att ta ansvar och att effektivt strukturera upp ditt arbete. Du trivs i en roll med många kontaktytor och det faller sig naturligt för dig att ha ett gott samarbete med såväl kollegor inom teamet och inom andra avdelningar. Du är en kommunikativ person som uppskattar att få kombinera det administrativa arbetet med att möta människor, både internt och externt.

Samarbete är viktigt för dig och du har en prestigelös inställning till ditt arbete och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Du arbetar med noggrannhet, kvalitet och stor servicekänsla. Vi fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper.
 
Att arbeta på Sveafastigheter
Ett av Sveafastigheters mål är att ständigt vara i utveckling och det märks på företagsklimatet. Att medarbetarna trivs och får möjlighet till utveckling är en av Sveafastigheters främsta värderingar. Bolaget kännetecknas av en stark entreprenöriell anda.

Dina insatser kommer att ha stor inverkan på resultatet och du kommer att få möjlighet att vara med och påverka genom snabba beslutsvägar. Dina närmsta kollegor är ett socialt, härligt och engagerat team. Du kommer att arbeta i ett nyrenoverat och öppet kontorslandskap med flera sällskapsytor, vilket bjuder in till dialog och samarbete med övriga funktioner.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som förvaltningsadministratör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Sveafastigheter med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Förvaltningsadministratör till Sveafastigheter

Fasticon AB