ekonomijobb.se

Försäkringsrådgivare - liv och pension, Försäkringsrådgivarna Mälardalen AB

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Försäkringsrådgivare - liv och pension, Försäkringsrådgivarna Mälardalen AB

Vi söker ytterligare rådgivare till vårt team – är du den vi söker?

Vi expanderar och söker dig som brinner för mötet med kunden och vill vara en del i en expansiv och framgångsrik organisation.

Om tjänsten 
Försäkringsrådgivarna Mälardalen AB är en del av Länsförsäkringars försäljningsorganisation som franchisetagare. Vi förmedlar försäkringar inom motor-, transport- och företagsförsäkring samt tjänstepension och livförsäkring. Företaget har funnits sedan 2005 och är idag en etablerad aktör i både Bergslagen och Stockholm.

I rollen som försäkringsrådgivare kommer du att arbeta med rådgivning och försäljning av tjänstepensioner samt livförsäkring till nya och befintliga företagskunder. Rollen är mycket självständig och du kommer att ha eget ansvar för dina kunder. Arbetet innebär framförallt rådgivning till befintliga kunder, men även till viss del aktiv uppsökande försäljning där din marknad är Bergslagen och Stockholm.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande tjänst med utvecklingsmöjligheter och ett starkt varumärke. Du kommer att ingå i ett lösningsfokuserat och framgångsrikt team av medarbetare. Som stöd har du erfarna kollegor som alla är insatta i affärerna och som stöttar dig med bland annat offerter. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet är i fokus.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar att göra affärer och har ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt. Du är en relationsskapare och har ett intresse för kundens behov. Du drivs av att prestera, arbeta mot uppsatta mål och tar egna initiativ. Vi tror att du har några års erfarenhet inom antingen försäkringsbranschen eller inom försäljning. Du har en akademisk utbildning, gärna inom ekonomi. Du bör ha goda kunskaper inom företagsekonomi. Det är en stor fördel om du har livdiplom eller är certifierad enligt Insuresec.  Rollen kräver även att du är lyhörd och noggrann samt kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Vi erbjuder dig:
• Heltidstjänst med 6 månaders provanställning
• Fast lön  
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Ett gäng goa arbetskamrater med nära till skratt

För ytterligare information, kontakta Marie Dahlin 0730-71 52 37. Vi tar endast emot ansökan via e-post marie.dahlin@lansforsakringar.se

Läs mer om Försäkringsrådgivarna Mälardalen AB på www.forsakringsradgivarna.se

Sista ansökningsdag är 4 oktober, intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 320 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt  kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Försäkringsrådgivare - liv och pension, Försäkringsrådgivarna Mälardalen AB

Länsförsäkringar Bergslagen