ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Försäkringshandläggare till storbank i Arenastaden

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-09

Ansök nu

Försäkringshandläggare till storbank i Arenastaden

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och vill få en fot in på en sveriges största banker. Trivs du att arbeta i team och kanske tom. har erfarenhet från försäkringsbranschen, samt är tillgänglig för start i januari är detta en roll för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker en försäkringshandläggare till en av Sveriges största banker. I denna roll kommer du att sitta i ett team som arbetar med vårdförsäkringar. Banken håller till i fräscha lokaler i Solna och du kommer förväntas starta omgående och därefter jobba på banken fram tills juni 2022.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Banken kräver utdrag ur belastningsregister, därför kommer vi be dig att beställa detta i samband med din ansökan här.

Arbetsuppgifter

I rollen som försäkringshandläggare kommer du att arbeta med enklare handläggning av vårdförsäkringar. Arbetet kommer innebära att du administrerar nya försäkringsavtal och korrigerar befintliga.

Vi söker dig som

 • Har en gymnasieexamen
 • Har minst 1 års erfarenhet av administration
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäkringsbranschen.

Vi ser också att du är:

 • Noggrann
 • Samarbetsvillig
 • Flexibel

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Arenastaden, Solna

 • Övrigt: För denna process kommer du genomgå en kreditkontroll samt lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Dela detta jobb

Försäkringshandläggare till storbank i Arenastaden

Academic Work