ekonomijobb.se

Försäkringshandläggare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Försäkringshandläggare

Vi söker dig med kunskap om livförsäkringsmarknaden eller erfarenhet av administration som har en positiv inställning och viljan att utvecklas i ett härligt team. 
 
Om jobbet 
Du kommer att stödja företagssäljare på länsförsäkringsbolag och företagskunder vad gäller handläggning, produktregelverk, rutiner, försäkringar och försäkringsavtal. Supporten sker via mejl och telefon, vilka är viktiga verktyg i din vardag. I rollen ingår att registrera nyteckning och genomföra det administrativa arbetet vid ändring av försäkringsavtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.  
 
Vem är du?  
Vi söker dig som har: 
 
•    God kunskap om livförsäkringsmarknaden och/eller några års arbetslivserfarenhet av administration. 
•    Ett utåtriktat sätt och drivs av att möta människor via telefon och mejl där du kan skapa förtroendefulla relationer. 
•    Erfarenhet av att arbeta självständigt men vågar ta för dig och vara trygg i dig själv. 
•    Vilja att utvecklas tillsammans i ett team och ser möjligheter till förbättring och effektivisering. 
•    En glad och positiv inställning som tillför energi till gruppen där erfarenheter och tankar utbyts. 
 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Om oss 
Livförsäkringsbranschen står inför betydande omvärldsförändringar och länsförsäkringsgruppen har ambitiösa mål att ta en ledande position inom liv- och pensionsområdet. Affärsenhet Liv inom Länsförsäkringar AB svarar för länsförsäkringsgruppens livförsäkringserbjudande avseende tjänstepension och privat pension. 
 
Livservice står inför ett stort förändringsarbete inom de närmaste åren där vi bland annat kommer att ha fokus på att effektivisera arbetssätt, processer och system. Inom Livservice Linköping finns gruppen Försäkringsservice Företag med 20 medarbetare fördelade på två team. Gruppen ansvarar för företagsadministration och kontakten med länsförsäkringsbolagen avseende nyteckning och ändring av pensionsförsäkringar. Gruppen deltar även i olika projekt och tester.  
 
Tjänsten är placerad på Platensgatan 11 i Linköping. 
 
Låter det spännande? 
Välkommen med din ansökan senast 2019-04-01 som du registrerar i vårt rekryteringssystem. 
Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan! 
 

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Kontaktperson
Annelie Westberg 
Chef
072- 146 67 97

Bitte Franzén Molander 
Kontaktombud SACO
08-588 403 79

Anneli Partain Rydgren 
Kontaktombud Forena
08-588 455 62

Dela detta jobb

Försäkringshandläggare

Länsförsäkringar AB