ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Försäkringsadministratör till storbank med omgående start

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-03

Ansök nu

Försäkringsadministratör till storbank med omgående start

Vi har återigen fått möjligheten att rekrytera en försäkringsadministratör till bank i Sundbyberg! Är du noggrann, strukturerad och en fena på Officepaketet? Skulle du dessutom trivas i ett glatt och öppet team och har möjlighet att börja omgående? Då tycker vi att du ska skicka in din ansöka redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en försäkringsadministratör för ett uppdrag på inledningsvis fyra månader. Du kommer bli en del av Customer Management som är en lättsam grupp med högt i tak med 15 personer i teamet. Idag sitter de i öppna landskap på plats på kontoret i Sundbyberg, dit går det bra att ta sig med både buss och pendeltåg. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet finns även goda chanser till förlängning av uppdraget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som försäkringsadministratör kommer du arbeta brett med administrativa uppgifter samt med posthantering.

 • Du arbeta med att genomföra adressändringar för företagskunder eller administrera utskick av värdebesked/fakturor.

Efter detta kommer du arbeta i en bred administrativ roll för dig som vill bygga på din erfarenhet. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta administrativt och med repetitiva arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

 • Har mycket goda datorkunskaper

 • Har en gymnasieexamen

 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna utförs på svenska

 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet

 • Trivs med att arbeta i ett team och med repetitiva arbetsuppgifter

 • Har minst ett års erfarenhet av administration

 • Har en hög systemförståelse och lätt för att lära dig nya system

 • Kan börja omgående

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då arbetsuppgifterna kräver högt fokus. Vidare så är du en glad och social person som bidar med energi till dina kollegor och kan anpassa dig till flera personligheter. Du kommer bli del av ett tight team och därför är det viktigt att du trivs med att jobba självständigt och med andra.

Denna tjänst kräver utdrag från belastningsregistret, vänligen ansök om detta hos polisen i samband med att du skickar in din ansökan då det kan ta upp till två veckor att få hem. Rätt utdrag hittar du här!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sundbyberg, arbetet sker på plats på kontoret.

 • Lön: 130 kr/h

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Dela detta jobb

Försäkringsadministratör till storbank med omgående start

Academic Work