ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Försäkringsadministratör till 3StepIT

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Försäkringsadministratör till 3StepIT

Har du tidigare arbetat inom administration och vill utvecklas vidare? Vill du jobba på ett växande företag tillsammans med engagerade kollegor? Sök redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att 3StepIT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och 3StepIT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Detta gör 3STepIT i tre steg: Anskaffning där de hjälper sina kunder att finansiera IT-utrustning på ett enkelt sätt, Administrering och användning, där de bland annat erbjuder sina kunder tillgång till en egen portal som ger en samlad vy på var utrustningen befinner sig, vad den kostar per månad och när dess hyresperiod löper ut. Och till sist återtag som syftar till att förenkla utbytesprocessen där 3stepIT hjälper sina kunder vid återlämning eller utbyte och ser till att alla enheter som lämnas tillbaka får ett nytt och förlängt liv.
Nu söker 3StepIT en ny kollega till sitt huvudkontor i Linköping som får vara med på den fortsatta tillväxtresan.

Arbetsuppgifter

I rollen som försäkringsadministratör, med den interna titeln Business Insurance Specialist, hanterar och ansvarar du för försäkringsfrågor från både interna och externa parter, samt upprätthåller och följer upp kontakten mellan de involverade parterna. Du bedömer även försäkringsärenden på ett korrekt och säkert sätt i olika system/program. Vidare stöttar du dina kollegor när kunderna tecknar nya avtal gällande försäkringar samt underhåller och utvecklar relationerna med försäkringsbolag och andra leverantörer.
Andra inkluderade arbetsuppgifter:
• Upprätta och anpassa arbetsrutiner till kunders och leverantörers behov
• Bedöma och registrera skadeärenden på leasad utrustning
• Ge finansavdelningen underlag och statistik som krävs vid avstämningar
• Stötta säljavdelningen när avtal med försäkring ska skrivas

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial utbildning, gärna med ekonomisk inriktning
• 2-3 års arbetslivserfarenhet inom administrativt arbete
• Flytande kunskaper inom svenska och engelska, i tal och skrift
• Systemvana inom Officepaketet, specifikt inom Excel
Du som person är driven och tålmodig i ditt eget arbete samt öppen för nya kunskaper. Du trivs i en roll som spindeln i nätet och att ha många sociala interaktioner i din vardag, därigenom räds du inte för att lyfta telefonen ut mot nya kontakter. Vidare är du en lagspelare som vill se dig själv och ditt team utvecklas tillsammans. Du kan jobba flexibelt och variera mellan olika arbetsuppgifter dagligen. Vi söker dig som ser på utmaningar med en positiv inställning och kan sprida glädje och pepp till ditt team.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Support, Administration, Business, IT, Customer Support, Ekonomi, Leasing, Avtal, Faktura, Lediga jobb, Linköping, heltid, rekrytering, kundsupport, kundtjänst, service, 3StepIT, försäkring,

Dela detta jobb

logo
Försäkringsadministratör till 3StepIT

Bravura