ekonomijobb.se

Logo

Företagsrådgivare till spännande bolag i Täby Centrum

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

Företagsrådgivare till spännande bolag i Täby Centrum

Arbetsbeskrivning

I rollen som Företagsrådgivare kommer du att arbeta utåtriktat med rådgivning till nya och befintliga kunder. Du kommer dagligen att ta kontakt med potentiella kunder för att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt samarbete inom rekonstruktion. En viktig del av jobbet är att vara en aktiv och engagerad partner till företagets kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande;

-         Prospektera nya kunder

-         Ta fram underlag och göra analys

-         Utföra kreditkontroller

-         Utveckla och vårda kundrelationer

-         Bistå verksamheter med professionellt stöd och nödvändig rådgivning

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi och något års erfarenhet av relationsskapande försäljning. Det är av stor vikt att du är affärsdriven och har förmågan att förstå och analysera information. Vi ser att du drivs och motiveras av att träffa kunder och att göra affärer. Som person är du noggrann, initiativrik och resultatorienterad. Du är van vid högt tempo men är fortfarande strukturerad i ditt arbete och ligger gärna steget före.

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst hos ett företag som fortsätter att växa. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler i Täby Centrum. Detta är en tillsvidaretjänst med omgående start med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller semester inbokad i sommar. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Start

Omgående

Lön

Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

Logo
Företagsrådgivare till spännande bolag i Täby Centrum

Jurek Bemanning