ekonomijobb.se

Företagsrådgivare Sakförsäkring

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Företagsrådgivare Sakförsäkring

Om du, som vi, tycker företagsförsäljning och företagsförsäkring är riktigt spännande, kan det här vara något för dig! Vi söker dig som älskar att jobba med försäljning och som nu vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan till oss på lokala Länsförsäkringar Bergslagen.

Om jobbet 
Här jobbar vi huvudsakligen med försäljning av företagsförsäkringar till små och medelstora företag. Genom marknadsbearbetning skapar du kontakt med företagare och blir deras rådgivare när det gäller frågor om verksamhetens försäkringsbehov. I rollen hos oss kommer du jobba proaktivt och ansvara för egen aktiv uppsökande försäljningsverksamhet men också leverera kundvård och agera rådgivare till din befintliga kundstock. Du kommer jobba i ett team där även innesäljare, livsäljare och banksäljare ingår. Du får ett självständigt, fritt och utmanade arbete där du skapar din egen framgång. Du arbetar mot uppsatta mål, har en egen budget och med det också resultatansvar.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig en för i branschen unik möjlighet att jobba i ett kundägt lokalt bolag med ett komplett kunderbjudande. Hos oss har du möjlighet att utvecklas till en riktigt bra säljare. Du kommer få chansen att bygga på din kompetens i rollen samtidigt som du har riktigt kul på jobbet. Rollen erbjuder dig en balanserad kombination av individuellt arbete och teamarbete. Länsförsäkringar Bergslagen är en trygg arbetsgivare med mer än 170 års erfarenhet i branschen.

Vem är du? 
Har du arbetat med försäljning av försäkringar och/eller försäljning mot företagsmarknaden är det meriterande, men det är inte ett krav. Likaså om du har IFU-diplom eller motsvarande.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet och potential. Vi ser att du genuint behöver tycka om att möta människor, jobba proaktivt och utveckla bra kundrelationer. Du har lätt att skapa kontakt med andra och med ditt engagemang och din positiva inställning blir du omtyckt av både kunder och kollegor. Vidare har du ett resultatorienterat förhållningssätt och är initiativtagande för att lyckas med din och teamets försäljning.

Låter det intressant? 
Vill du veta mer, ring försäljningschef Anette Windahl 0730-698331 eller HR generalist Åsa Hammarström 073-920 01 11.

Tjänsten är placerade i Västerås.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering på vårt kontor i Västerås. Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil då resor ingår i ditt dagliga arbete.

Välkommen med din ansökan senast 16 augusti. Vi kommer rekrytera löpande men ha öppet för ansökningar över sommarveckorna, det kan därför dröja innan du hör från oss. Vi gör vårt bästa att återkoppla till dig så snart vi kan. 

Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Vi eftersträvar och jobbar aktivt med att främja mångfald, olikheter är för oss en viktig styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och språkkompetens.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 320 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt  kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Företagsrådgivare Sakförsäkring

Länsförsäkringar Bergslagen