ekonomijobb.se

Företagsrådgivare - bank, inriktning skog och lantbruk

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Företagsrådgivare - bank, inriktning skog och lantbruk

På företag- och lantbruksbank är vi 13 rådgivare i Örebro och Västerås med stort engagemang för kunder och vi jobbar för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Vi är stolta över att ha branschens mest nöjda bankkunder. 

Om jobbet 

Som rådgivare ska du etablera kundkontakter och ta det affärsmässiga ansvaret för våra företagskunder med olika typer av finansierings- och rådgivningsbehov. Du ingår i ett team, där du samverkar med flera försäkringsrådgivare. Det är du som hjälper våra kunder och påverkar och utvecklar deras ekonomiska framtid med våra produkter som verktyg. Du kommer att göra självständiga kreditbedömningar och bör därför ha bred kunskap om olika branscher samt ha kreditkompetens.  

Vem är du? 

Du har relevant utbildning samt erfarenhet av att arbeta med egen rådgivning och kreditgivning. Du tycker om att göra affärer, är serviceinriktad, har ordningssinne och vill arbeta med personliga kundkontakter. Du har erfarenhet av att analysera ekonomi i olika företagsformer. Vi ser gärna att Du har en utbildning och bakgrund med inriktning på skog och lantbruk. Som person är du drivande, förtroendeingivande och självständig samt gillar att jobba proaktivt. 

Låter det intressant? 

Vill du veta mer, ring försäljningschef Johan Pettersson 0725-29 01 22. 

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen. 

Tjänsten är placerad i Örebro, innebär resor och du måste ha tillgång till egen bil.  

Välkommen med din ansökan senast 7 juni. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-06-07

Arbetsplats
Örebro 

Kontaktperson
Johan Pettersson 
Chef
0725-290122

Dela detta jobb

Företagsrådgivare - bank, inriktning skog och lantbruk

Länsförsäkringar Bergslagen