ekonomijobb.se

Förändringsorienterad CFO till Euroflorist i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Förändringsorienterad CFO till Euroflorist i Malmö

mpya logo

Malmö

Euroflorist är marknadsledande inom blomsterförmedling i Europa. Vi finns här för att hjälpa dig att få dina vänner, kollegor, nära och kära att känna sig glada, ihågkomna och uppmärksammade. Euroflorist var först med blomsterbud på internet 1995 och har idag ett nätverk med över 9 000 florister i 12 länder. Vi är ett dynamiskt företag med högt i tak och stort personligt ansvar

Vill du arbeta i en organisation som präglas av entreprenörsanda? Vi söker nu en förändringsorienterad och framåt CFO som tillsammans med oss vill arbeta för Euroflorists fortsatta framgång. I rollen som CFO kommer du att ha ett övergripande ansvar över ekonomifunktionen men du kommer även att arbeta operativt. Du blir en del av ledningsgruppen och rapporterar till CEO.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Övergripande ansvar för ekonomiprocessen inkl. målsättning, rapportering och planering.
  • Agera bollplank till CEO för Euroflorist och övriga i ledningsgruppen samt utveckla och utvärdera strategier för verksamheten.
  • Att driva på utvecklingen av ekonomiprocesser inkl. verksamhetskritiska system.
  • Leda och utveckla medarbetare på ekonomiavdelningen.
  • Övergripande HR frågor.

Vem är du?

Vi tror att du har en bakgrund som affärsinriktad controller och har gått vidare till en ekonomichefsroll. För att bli framgångsrik i rollen som CFO på Euroflorist bör du trivas med att arbeta i ett ungt företag med tydligt affärsfokus och entreprenörsanda. Du är en strukturerad, proaktiv och självständig person som vågar ifrågasätta och kan driva ditt arbete framåt på egen hand. Du är prestigelös och idérik och har lätt för att pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter. Självklart är du en tydlig ledare som vill kunna påverka din organisation och ditt arbete.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Euroflorist med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se eller Per Cato på tel. 0703-009729, per.cato@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Dela detta jobb

Förändringsorienterad CFO till Euroflorist i Malmö

Mpya Finance