ekonomijobb.se

Finsktalande kredithandläggare till Ikano Bank/Malmö

Ansök nu

Finsktalande kredithandläggare till Ikano Bank/Malmö

Är du en driven administratör med känsla för bra kundbemötande? Ikano Bank söker en finsktalande administratör och kredithandläggare som kan förstärka deras kundserviceteam!

Om Ikano Bank

Ikano Bank startades i Sverige precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och finns idag i åtta länder, bl.a Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Polen, UK och Österrike. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Vi erbjuder säljstödjande finansiering till företag, samt enklare bankprodukter till privatpersoner. Vill du veta mer om vår styrelse, vår ledning och ersättningar kan du göra det på sidan för bolagsinformation.

Om rollen

I rollen som kredit/factoringhandläggare kommer du arbeta tillsammans med ett dynamiskt kundserviceteam om 8 personer på Ikanos kontor i Hyllie/Malmö. Dina huvudansvarsområden kommer vara att kommunicera med kunder och leverantörer samt ha hand om administrativa uppgifter avseende Ikanos factoring-avdelning. 

Vi erbjuder dig

En spännande och utvecklande arbetsplats och en del av ett inspirerande och rörligt team med chans till att influera, utforma ramarna och påverka det egna dagliga arbetet. Du blir en del av en öppen, entusiasmerande och stöttande företagskultur som präglas av: “Work hard, have fun and operate with a long-term perspective”. Din roll är inte bara en anställning, utan du kommer vara en del av att driva avdelningen och företaget framåt. 

Vi söker dig som

Vill utvecklas i din roll, är initiativtagande och kan arbeta självständigt såväl som att du är en team-player. Du är även effektiv, ambitiös, och passar att arbeta  i en föränderlig miljö. Du har fingertoppskänsla och gillar administrativt arbete och har erfarenhet av, eller intresse för, finans (B2B) eller arbetat tidigare med reskontra, kreditfinansiering eller handläggning. I övrigt eftersöks en person med positiv inställning och som är lösningsorienterad!

Kvalifikationer

  • Erfarenhet inom administration och kundservice med fördel inom reskontra eller kreditfinansiering

  • Talar och skriver flytande finska, svenska och engelska

  • Känsla för service och gillar att kommunicera med kunder

Meriterande

  • Eftergymnasial utbildning inom business/administration

  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av factoring/kredithandläggning


Plats: Hyllie/Malmö

Tjänsten är på heltid, under kontorstider med start omgående

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot några ansökningar över mail, men vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Stjernström på carina.stjernstrom@barona.se

Väkommen med din ansökan!
 

Dela detta jobb

Finsktalande kredithandläggare till Ikano Bank/Malmö

Barona