ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finsktalande kredithandläggare till American Express för start omgående

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Finsktalande kredithandläggare till American Express för start omgående

Är du finsktalande och vill göra karriär på American Express? Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen, vässa till ditt CV ytterligare och skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för American Express räkning en strukturerad finsktalande kredithandläggare med stort servicefokus. Som kredithandläggare på American Express avdelning Nordic Consumer Credit ger du förstklassig service till privatkunder. Teamet består av 16 kreditspecialister som nu vi letar efter dig som gillar dagliga utmaningar, drivs av mål och vill vara en del av ett mångsidigt, högpresterande team.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos American Express. Uppdraget kommer att vara på heltid och det kommer finnas goda möjligheter att bli överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Möjligheten att vara en del av ett globalt företag
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner under hela uppdraget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att ringa utgående samtal till kunder, men du kommer dessutom att ha hand om inkommande samtal och övrig administration. American Express ger dig en introducerande utbildning och därefter ingår du i kreditavdelningen som arbetar för att nå företagets högt uppsatta mål.

Du kommer till exempel att

 • Kontakta kortkunder som är sena med sina betalningar
 • Informera kunderna om deras situation och lägga upp en plan för hur de ska gå vidare
 • Göra kreditrelaterade bedömningar av kortkunders spenderingsmöjligheter
 • Hantera höjning/sänkning av kreditgränser

Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, i rollen får du kontinuerlig coaching för att lyckas på bäst sätt. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och skriftliga rekommendationer vid avslutat konsultuppdrag.

Vi söker dig som

 • Har mycket goda kunskaper i det finska och engelska språket, både i tal och i skrift, meriterande är kunskaper inom svenska eller norska
 • Har tidigare erfarenhet av service och har ett brinnande intresse av kundservice
 • Har stark kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt
 • Har vana av att arbeta med telefonen som arbetsverktyg samt har datavana
 • Har en god analytisk förmåga
 • Säker i utmanande kundsituationer

Som person är du:

 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Resultatinriktad

Vidare är du engagerad och strukturerad och har skinn på näsan då du ständigt kommer att jobba mot högt uppsatta mål. Vidare är du en självgående och ansvarstagande person som trivs med en varierad arbetsbelastning.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

Placering: Gärdet

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Information om företaget

American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster och resor. American Express har gjort skillnad i människors liv i över 160 år och stöttat dem i stora och små ögonblick, beviljat tillgång, verktyg och resurser för att ta sig an sina största utmaningar och skörda de största belöningarna. Läs mer om American Express och deras verksamhet här

Dela detta jobb

Finsktalande kredithandläggare till American Express för start omgående

Academic Work