ekonomijobb.se

Brightby söker just nu efter en finsktalande Business Support administrator till vår kund i Malmö.

Tjänsten är en anställning på heltid där du initialt kommer att anställas som konsult på Brightby där målsättningen är att du efter en tid kommer att gå över i en anställning direkt hos kund.

Arbetsuppgifter
I din roll som Business Support Administrator kommer du vara spindeln i nätet kopplat till kundkontakt, såväl internt som externt, med fokus på det geografiska området Finland och norra Sverige. Dina kollegor i teamet arbetar med liknande arbetsuppgifter som du men mot andra nordiska regioner. Exempel på sysslor kan vara:

  • Administrera avtal och projekt
  • Hantera serviceordrar och skapa fakturaunderlag
  • Orderhantering och säkerställa leveranskvalitet
  • Mail och telefonkontakt med kunder i Finland och norra Sverige
  • Fakturering
  • Supportera säljorganisationen med diverse administration
  • Arkivering

Bakgrund
För att vara rätt kandidat för rollen som Business Support Administrator har du några års arbetslivserfarenhet av rollen som administratör. Då du kommer att arbeta mot den finska marknaden är det ett krav att du pratar och skriver obehindrat på såväl finska som svenska och engelska. Vidare är du en van användare av MS Office.

Som person är du noggrann, strukturerad och pålitlig. Du trivs med att behöva hålla koll på flera områden och uppgifter samtidigt vilket visar på din stresstålighet. I din roll möter du dagligen många olika människor vilket är något som ger dig energi. Du är social och serviceinriktad och har en fallenhet för att se vad som behövs göras och få saker att hända samt att du som person bidrar med en god stämning till kontoret.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Plats: Malmö

Finsktalande Business Support Administrator

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb