ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Controller till Toyota

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Financial Controller till Toyota

Nu finns det möjlighet för dig som är duktig inom redovisning att ta klivet vidare i din karriär och börja året med en riktig utmaning! Toyota rekryterar till en drömtjänst som Financial Controller och vi på Mpya hjälper dem med denna tillsättning.

Du välkomnas till ett härligt team i en internationell koncern med en sund värdegrund. Här ges bra förutsättningar och möjligheter till att växa och utvecklas i din yrkesroll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Rollen är placerad inom ett dotterbolag till TMHE, Toyota Material Handling Europé Logistics AB (TMHEL) och du kommer arbeta tillsammans med 15 duktiga kollegor.

Rollen är bred och passar perfekt för dig som är redo för nästa steg i din karriär. Du är trygg i din redovisningskompetens men lockas även av att få arbeta med analys och att bistå verksamheten genom att ta fram relevanta underlag, nyckeltal och finansiella rapporter.

  • Månads-/ kvartals- och årsbokslut

  • Utveckling av boksluts- och rapporteringsprocessen

  • Budget och prognos

  • Rapportering

  • Löpande kostnads-, intäkts- och lönsamhetsanalys

  • Delaktig i olika projekt

Vem letar vi efter?
Du som söker denna tjänst har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och har några års relevant arbetslivserfarenhet. Du syr ihop bokslut självständigt och det är en fördel om du har erfarenhet av bolag med större flöden i en internationell miljö. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift och du är duktig på att kommunicera och förmedla information på ett pedagogiskt sätt.

Vi ser det som meriterande om du har upprättat årsredovisning tidigare och om du besitter kunskap inom IFRS. Om du även har färdigheter inom affärssystemen M3 eller SAP samt rapporteringssystemet COGNOS ser vi det som ett plus.

Du beskrivs som en person som är strukturerad och mån om hög kvalité i din leverans. Du beskrivs som en ordningsam person som agerar nyfiket och som är orädd. Toyota värdesätter en öppen och framåtriktad personlighet som gärna kommer med egna förslag och som tar initiativ.

Ort:
Mjölby

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 5 februari 2023. I den här rekryteringen samarbetar Toyota med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv  på 0760-11 87 00 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Financial Controller till Toyota

Mpya Finance AB