ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial controller till Surgical Science

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Financial controller till Surgical Science

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Surgical Science söker nu en Financial Controller som tycker om att jobba i en bred roll med mycket ansvar och utveckling. Söker du en spännande roll i en global organisation med mycket kontaktytor? Då kan det vara dig vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Financial Controller på Surgical Science ingår du i ekonomiteamet som består av fyra medarbetare på kontoret i Gårda. Du har ett nära samarbete med Business controllern här i Göteborg men även kollegor på ekonomifunktionerna i Israel och USA. Rollen innebär arbete med budget, prognos, uppföljning och analys. Du kommer att arbeta för att processer och funktioner inom din avdelning ständigt förbättras och utvecklas. Det är därför viktigt att du trivs i en roll där du har möjlighet att utveckla arbetssätt och skapa struktur. Din vardag kommer bestå av både interna långsiktiga projekt och ad hoc uppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, samt har några års erfarenhet av en liknande roll med förståelse för helheten. Du är en framåt och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi söker dig som är strukturerad, resultatorienterad och ansvarstagande. Vidare ser vi att du är en prestigelös och positiv person som trivs i sammanhang av utveckling och förändring. För att lyckas i rollen som Financial Controller krävs att du tar egna initiativ och ser möjligheter i förändringar. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor. Vi förutsätter att du behärskar engelska flytande i tal och skrift samt att du är mycket van vid att arbeta i Excel.

Ansök

I den här rekryteringen samarbetar Surgical Science med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Sandra Hellström på telefon 0701-475233. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Financial controller till Surgical Science

Mpya Finance AB