ekonomijobb.se

logga

Financial Controller till spännande konsultuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Financial Controller till spännande konsultuppdrag

Nu söker vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg dig med en hög integritet och professionalism, som tycker om att arbeta i team och att interagera med människor i rollen som Financial Controller. Har du en kandidatexamen inom relevant område och minst två års arbetslivserfarenhet som Controller kan detta vara nästa utmaning för dig! Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vänligen ansök med ett Cv på engelska!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Financial Controller hos vår kund inom fordonsindustrin kommer du att arbeta med utveckling och stöd till förvärvsprocessen och budgetuppskattningen för all testteknologisk utrustning som stöder FoU -organisationen och externa partners. Det huvudsakliga fokuset kommer att ligga på att driva och motivera investeringar och dess finansiering. Andra viktiga områden är att bidra i utvecklingen av förvärvsprocessen. Du kommer att arbeta i team med flera avdelningar för att förse FoU -organisationen med kostnadseffektiva lösningar.

Huvudsakliga arbetsområden:

- Driva och motivera investeringar och dess finansiering.
- Bidra i utvecklingen av förvärvsprocessen.
- med utveckling och stöd till förvärvsprocessen och budgetuppskattningen för all testteknologisk utrustning som stöder FoU -organisationen och externa partners.

Vem söker vi?

Som person tror vi att du har en hög integritet och professionalism, tycker om att arbeta i team och att interagera med människor. Du är en bra kommunikatör som är villig att dela information med andra, är ambitiös och är prestationsdriven.

Till det här roliga och utvecklande uppdraget som Financial Controller söker vi dig som:

- Innehar en kandidatexamen inom ekonomi eller liknande utbildning. Gärna med tekniskt fokus.
- Innehar minst två års arbetslivserfarenhet inom området.
- Uppskattar att arbeta strukturerat.
- Innehar en god kommunikationsförmåga.
- Innehar B-körkort.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och långsiktigt uppdrag hos vår kund i Göteborg, med start 1/10, 2021 och pågår till den 30/9, 2022.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Financial Controller till spännande konsultuppdrag

Jurek