ekonomijobb.se

Financial Controller till Rosti Group

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Financial Controller till Rosti Group

Vill du jobba i en intressant roll i en stor internationell organisation nära ledningen finns här en möjlighet för dig. Här erbjuds du balans i livet, korta beslutsvägar, och hjälpsamma kollegor!

Rosti är i behov av att rekrytera en Financial Controller. Tjänsten är placerad på Rostis globala huvudkontor i hjärtat av centrala Malmö. Du rapporterar till Group Controller och ingår i Group Finance- teamet om sex personer. Du kommer att ha ett stort kontaktnät inom Rosti Group världen över.

För dig som vill jobba nära där besluten fattas i ett internationellt storbolag ägt av Nordstjernan kan detta vara ditt nästa steg.

 Rollen innefattar:

  • Månadsvis koncernrapportering
  • Budget- och forecastarbete
  • Superuser i Cognos
  • Stötta beslutsfattare runt om i organisationen i finansiella frågor
  • Konsolidera och analysera inrapporterade siffror
  • Verksamhetsanalyser

Vem söker vi?

Vi tror att rätt person är vetgirig och ambitiös och bidrar med positiv energi till omgivningen. Du har lätt för att samarbeta och skapar snabbt förtroende runt om i organisationen. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av revision. I grunden har du en universitetsexamen i ekonomi. Du är kommunikativ och behärskar engelska väl, i såväl tal som skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet? Kom förbi oss så pratar vi mer.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Rosti Group med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpyafinance.se alternativt Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se

 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Rosti is a global plastic injection moulding company and a contract manufacturer to some of the world’s leading manufacturers in the packaging, consumer, business machines, industrial and technical products and medical sectors. With high-precision injection moulding at our core, we deliver sustainable supply chain solutions through design, NPI, manufacturing, quality and logistics – From Concept to Reality.

Ansvarig rekryterare

Johanna Andersson

johanna.andersson@mpya.se

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Financial Controller till Rosti Group

Mpya Finance