ekonomijobb.se

Har du som arbetar som Financial Controller kommit in i ett ekorrhjul på din nuvarande arbetsplats där varje dag ser nästan identisk ut? Kan du vägen till din arbetsplats med ögonen förbundna och arbetet går på ren rutin? Har du funderat på hur det istället skulle vara att arbeta på ett modernt konsultbolag inom ekonomi? Isåfall fortsätt läs!

Meritmind fortsätter att växa och om ovan stämmer på dig tror vi att rollen som konsult hos oss kan vara ditt rätta nästa steg. Vårt kontor i Göteborg är på kraftig tillväxt och vi har en stor efterfrågan på kvalificerade konsulttjänster. Just nu söker vi nya talanger som kan bli del av vårt härliga konsultgäng som levererar kvalificerade konsulttjänster inom ekonomiområdet. Som Ekonomikonsult på Meritmind erbjuds du trygg månadslön, sex veckors semester och tillgång till ett stort nätverk av kunniga och trevliga medarbetare, som regelbundet träffas för utbildningar, fokusgrupper och sociala aktiviteter.

Exempel på ansvarsområde i rollen som Financial Controller;

  • Analys av rapporteringsunderlag
  • Koncernrapportering
  • Likviditetsplanering
  • Budget och prognosarbete
  • Arbeta och ansvar för bokslut
  • Årsredovisningar
  • Bolagsdeklarationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom och har relevant dokumenterad arbetslivserfarenhet från redovisning, ekonomistyrning eller som revisor. Du bör vara van i att arbeta i olika systemmiljöer och ditt arbete har troligtvis gjort dig till en avancerad användare av Excel. Du förstår olika regelverk och du får gärna ha erfarenhet av något specialistområde inom redovisning.

Personliga egenskaper
Som person brinner du för att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du trivs med att arbeta självständigt och stimuleras av att möta nya miljöer. Du arbetar strukturerat och ser lösningar och möjligheter även i pressade arbetssituationer.

Placeringsort: Göteborg med omnejd

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Financial Controller till Meritmind, Göteborg

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb