ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Controller till JOAB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Financial Controller till JOAB

Just nu söker vi en Financial Controller till JOAB med stort driv och tidigare redovisningserfarenhet. Vill du få möjlighet att driva eller delta i projekt som syftar till att utveckla rollen som Financial Controller?  Då kan rollen hos JOAB vara något för dig!

Du kommer ingå i ekonomiteamet som består av 7 medarbetare och rapporterar till bolagets CFO. Du har ett övergripande ansvar för att kvalitetssäkra redovisningen och vara den som stöttar i redovisningsspecifika frågor.

JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden med mer än 50 års erfarenhet inom branschen. I rollen som Financial Controller ingår konsolidering av en mindre koncern och driva olika former av förbättringsprojekt. För att trivas i rollen bör du vara analytisk och ha en god samarbetsförmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Månads- och årsbokslut samt externa rapporter

  • Årsredovisning (K3)

  • Inkomstdeklarationer

  • Delaktig i budget och prognosprocessen

  • Förbättringsprojekt

  • Konsolidering av en mindre koncern

  • Säkerställa att redovisningsprinciper och interna riktlinjer följs

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, du har därmed en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi samt att du har kvalificerad redovisningserfarenhet sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i tillverkande bolag eller har erfarenhet från revisionsverksamhet.

Som person är du kommunikativ, engagerad och har en stark analytisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och gillar förändringar. Vidare är du prestigelös, noggrann, ansvarstagande och lösningsorienterad. Som person drivs du av att utveckla rutiner och processer för att finna effektiviseringar. Du är van att prioritera och lägger stor vikt i att hålla hög kvalitet i det du levererar. Du har en god systemvana (gärna erfarenhet av Jeeves) och du har goda kunskaper i Excel. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift. 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar JOAB med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se alternativt Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se.

Dela detta jobb

Financial Controller till JOAB

Mpya Finance AB