ekonomijobb.se

Heimstaden är ett ledande fastighetsbolag i Skandinavien med fokus på bostäder. Koncernen äger fastigheter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Holland.

På drygt 10 år har vi gått från att vara en relativt liten aktör på den svenska bostadsmarknaden till att bli en av Skandinaviens största. Genom våra värderingar omtanke, nytänkande och autenticitet skapar vi värden för våra ägare och omtänksamma boenden för våra hyresgäster.

Koncernen har idag ca 50.000 lägenheter och ett fastighetsvärde på ca 90 Mdr SEK. Heimstadens preferensaktie är noterad på Nasdaq First North Premier och huvudkontoret är placerat i Malmö.

Högt i tak och korta beslutsvägar. Laget före jaget. Högt tempo och hög puls. Här har du aldrig tråkigt! Så beskriver Christine - ekonomichef för Heimstaden Sverige sin arbetsplats. Vill du vara en del av hennes team?

mpya logoVad erbjuds du?

Heimstaden växer och behöver nu förstärkning på ekonomiavdelningen för Sverige. Du blir en del av ett team på 10 personer och rapporterar direkt till ekonomichefen. Denna tjänst jobbar nära projektcontrollern och har många olika kontaktytor runt om i organisationen, främst fastighetsförvaltarna. I en tjänst som denna med många kontaktytor är det viktigt att du värdesätter dialogen med olika typer av människor och ser det som en spännande del av yrket.

Tjänsten är placerad på koncernhuvudkontoret i centrala Malmö. Heimstadens kontor ligger i fina och inspirerande lokaler där en del av lokalen erbjuder ett gym dit alla anställda kan gå och träna.

Detta är en klassisk controllerroll där dina huvudsakliga ansvarsområden är följande:

  • Samla in och sammanställ information för rapportering och analyser
  • Effektivisera rapporteringsprocessen
  • Forecast och analyser per fastighet och för Sverige som helhet
  • Uppföljning av befintliga KPI:er
  • Ad-hoc analyser
  • Stötta beslutsfattare runt om i organisationen i finansiella frågor och i bokslutsarbete
  • Säkerställa att lokala lagar och regler efterföljs

Vem söker vi?

För att trivas i rollen har du ett intresse av att lära dig denna typ av verksamhet. Erfarenhet från internationellt bolag eller liknande bransch är meriterande men inget krav. Du är ordningsam och strukturerad och levererar alltid i tid.

Vi ser att du är civilekonom eller motsvarande och har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter ute på ett bolag eller inom revision. Som person är du analytiskt lagd och jobbar proaktivt, en doer som snabbt skapar förtroende hos omgivningen.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Heimstaden AB med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se

Financial Controller till Heimstaden AB i Malmö

Företag Heimstaden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

Dela detta jobb