ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Financial Controller till framtida uppdrag!

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

Financial Controller till framtida uppdrag!

Vi vill veta mer om dig och dina framtidsplaner! Har du 3-5 års erfarenhet i rollen som Financial Controller och vill söka dig vidare till nya spännande uppdrag och utmaningar? 

Om Aaron Sprint

Aaron Sprint tillsammans med vår systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, är två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden. Vilket är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance, & Life Science. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk. 

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Vi vill ständigt vara a jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sin karriär. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

Som financial controller fokuserar du på att säkerställa och effektivisera redovisning- och rapporteringsprocesser, samt se till att det är hög säkerhet och kvalité i internkontrollen. Detta är en roll som kräver mycket eget ansvar för att självständigt driva igenom löpande förbättringsprojekt.

I en roll som Business Controller arbetar du bland annat med,

 • Driva förändringskrav gällande rapporteringsprocessen
 • Avstämningar och analys av resultat och balansräkning i månadsbokslut
 • Uppföljning och analys 
 • Årsredovisningsarbete
 • Identifiera och implementera processförbättringar
 • Upprätta årsbudget samt prognosrapporter

Din profil

 • Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi / redovisning / företagsekonomi 
 • Erfarenhet av rapportering och kvalitetssäkring av månads- och årsbokslut
 • Erfarenhet av budget- och prognosarbete
 • Du har mycket goda kunskaper i Excel och 
 • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska

Vi ser gärna att du har 3-5 års relevant erfarenhet. Som person är du handlingskraftig. Du är kommunikativ med god samarbetsförmåga och drivs av att få med dina kollegor i utvecklingen. Vi ser att du är öppen och kommunikativ, strukturerad och arbetar självständigt.

Vad får du av att arbeta som konsult hos Aaron Sprint? Vår främsta styrka är vår specialisering inom våra områden vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag med en hög kvalité.  Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi på Aaron tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare. 

Vi vill veta mer om dig! För frågor kontakta Fredrica Appelqvist på +46 703 365 925 eller via mail fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Financial Controller till framtida uppdrag!

Aaron Sprint