ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Controller till bolag inom transportbranschen

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-12-09

Ansök nu

Financial Controller till bolag inom transportbranschen

Nu söker vi på Vindex en Financial Controller för interimsuppdrag hos vår kund. Uppdraget startar snarast möjligt och pågår under tre-sex månader. I rollen kommer du att arbeta med sedvanliga Controlling-uppgifter så som rapportering, budget och prognos och du rapporterar till redovisningschefen.

Placering: södra Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Financial Controller till bolag inom transportbranschen

 • Rapportering enligt IFRS
 • Likviditetsforecast
 • Budget och uppföljning
 • Driva förbättringsprojekt
 • Ansvar för redovisning av lager
 • Värdering av dotterbolag
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

För det här uppdraget söker vi en självgående, analytisk person som trivs i en dynamisk miljö. Du är en riktig problemlösare med en god samarbetsförmåga samt att du har ett starkt driv. För att lyckas i rollen har du ett effektivt och strukturerat arbetssätt med ett tydligt affärstänk.

Kvalifikationer för rollen som Financial Controller till bolag inom transportbranschen

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 3-4 års erfarenhet i rollen som Controller
 • Goda redovisningskunskaper i grunden
 • Erfarenhet av IFRS
 • Mycket goda Excel-kunskaper
 • Bred systemerfarenhet, gärna från större affärssystem
 • Flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SJFC1410. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter Financial Controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

Dela detta jobb

Financial Controller till bolag inom transportbranschen

Vindex AB