ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Financial controller till aurora innovation

Företag Resultat AB
Ort
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Financial controller till aurora innovation

Är du en driven och självständig ekonom som söker efter nästa utmaning i din karriär? Letar du efter en roll där förändring och utveckling står högt på agendan inom ett företag som har som fokus att underlätta och förbättra för patienters tillgång till vårdtjänster såväl som att bidra till välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen?
Vi söker nu efter att fylla rollen som Financial Controller hos Aurora Innovation. Du kommer att utgå från Aurora Innovations kontor i centrala Uppsala med kort promenadavstånd från tågstationen, med möjlighet till hybridarbete.

Om företaget

”Vi på Aurora Innovation hjälper hälso- och sjukvården att maximera sin tillgänglighet
Vi brinner för att öka patienternas tillgång till vårdtjänster och samtidigt skapa välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen. Vår digitala plattform för patientkontakt innehåller allt från återuppringning, chatt och video till bokning och dialog via webben, och bidrar till en tillgänglig vård med patienten i fokus. Vi vill helt enkelt göra livet lite lättare för både patienter och vård.
Aurora Innovation grundades 2005 i Uppsala, där vi har vårt huvudkontor. Idag är vi ca 90 anställda och har en omsättning på cirka 150 miljoner. Våra anställda arbetar inom produktutveckling, sälj, marknad och kundservice på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien. Vi har cirka 6 000 molnbaserade installationer hos våra kunder runt om i Europa och arbetar aktivt med att bredda vår marknad.

Vi arbetar nära våra partners, både med applikationspartners som skapar ett ännu större kundvärde genom integrerade funktioner, och med försäljningspartners där vår lösning, Aurora teleQ, adderar värde i deras erbjudande. Vi är en del av ett digitalt ekosystem som tillsammans skapar värde för patienter och vård.
Våra värdeord är ”Samarbete, Mod och Enkelhet” och dessa genomsyrar vår verksamhet, både internt och externt.

Dina arbetsuppgifter

Då detta är en ny roll inom företaget kommer du att vara delaktig i utformningen av tjänsten. Du kommer bl.a. att ansvara för den löpande bokföringen, månads- och årsbokslut samt årsredovisning. Du kommer även ha löpande kontakt med landscheferna i Finland, Holland och Spanien, samt respektive lands redovisningsbyrå.

Din profil

Vi ser att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och besitter en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi. Du drivs av processförbättring och problemlösning. Som person är du både noggrann, självgående och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och ser alltid utvecklings- och förbättringsmöjligheter och har förmågan att kunna driva igenom positiva förändringar. Du är systemintresserad och har med fördel tidigare varit involverad i systemimplementering eller affärssystembyte. Då löpande kontakt med verksamheterna i Finland och Holland och Spanien kommer ingå i rollen krävs goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Framgångsfaktorer

• Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi.
• Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Systemintresserad och van användare och ekonomisystem

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Uppsala
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman, 070 145 86 36
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-21

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos Aurora Innovation. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Elin Lidman, 070 145 86 36

Dela detta jobb

logo
Financial controller till aurora innovation

Resultat AB