ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial controller till Atea

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Financial controller till Atea

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med i att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingarNu söker vi dig som är senior redovisningsekonom eller Financial Controller. Välkommen med din ansökan!

Om rollen
I din roll som Financial Controller ingår du i redovisningsteamet om fem personer. Teamet ansvarar för den interna och externa redovisningen, rapportering till koncernen, årsredovisningar samt tillämpning av redovisningsregler. Vi är mitt uppe i ett ERP-projekt som under 2023 ska ersätta Navision med SAP och vi behöver stärka upp gruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Månads-, kvartals- och årsbokslut

  • Rapportering till koncern och ledning

  • Löpande redovisning vid bokslut, utredningar och avstämningar

  • Utveckling av rutiner och processer inom redovisning.

  • Supporta verksamheten med din kunskap inom redovisning

Du rapporterar till Redovisningschefen och sitter i ljusa och moderna lokaler i Kista med bra kommunikationer. Atea tillämpar en hybridlösning där du har möjlighet att arbeta hemifrån en del av veckan.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med akademisk examen eller motsvarande med minst 3 års erfarenhet av kvalificerad redovisning (K3) från större bolag. Du har tidigare arbetat i ett större ERP-system, gärna SAP eller Navision och har ett systemintresse. Vidare är du flytande i svenska och engelska och har goda kunskaper inom Excel. Har du tidigare erfarenhet från tjänsteföretag eller it-företag eller erfarenhet av IFRS är det meriterande.

Som person är du noggrann och strukturerad, du tar egna initiativ och är resultatorienterad samtidigt som du lyssnar in din omgivning. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och använda din analytiska sida. Inom Atea är det viktigt med samarbete och det är därför viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du vara med och bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. Vi vill vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att på olika sätt verka för detta.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Atea med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan.

Atea vill vara ”The Place To Be” och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Financial controller till Atea

Mpya Finance AB