ekonomijobb.se

logga

Financial Controller sökes till ett långsiktigt konsultuppdrag!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Financial Controller sökes till ett långsiktigt konsultuppdrag!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi dig som vill axla den riktigt utvecklande rollen som Financial Controller! Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start augusti 2021 som sträcker sig fram till sista juni 2022. I denna roll arbetar du tillsammans med ett engagerat team som tillsammans hanterar arbetsuppgifter inom controlling kopplat till fordonsindustrin. Du blir en del utav ekonomifunktionen vars syfte är att stödja i varierande affärssituationer och framtida projekt, samt att tillhandahålla finansiella indikatorer på om företaget är på väg åt rätt håll. Du kommer in i en tidpunkt då robotisering och digitalisering är i fokus, och du kommer att ha en fantastisk möjlighet att driva projekt inom dessa områden.


Vem söker vi till denna roll?

Det är viktigt att du som söker har en god erfarenhet av arbete som Controller och känner dig trygg i sedvanliga arbetsuppgifter för rollen. Du är analytisk och strategisk, och har du arbetat mot fordonsindustrin så är detta mycket meriterande. Har du även erfarenhet utav BI-verktyg är det ett stort plus. Som person är du ödmjuk, nyfiken och har en problemlösande inställning till det mesta. Du har även lätt för att kommunicera med andra och att arbeta i team.


Du erbjuds

Ett roligt och utvecklande jobb som Financial Controller ute hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti 2021 som sträcker sig till sista juni år 2022. Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig rekryterare Johanna Kalered Martinsson, johanna.kalered@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logga
Financial Controller sökes till ett långsiktigt konsultuppdrag!

Jurek