ekonomijobb.se

logga

Financial Controller med IT-intresse till AddSecure

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Financial Controller med IT-intresse till AddSecure

Trivs du bäst i snabbrörliga organisationer där den ena dagen inte är den andra lik? Har du tidigare erfarenhet ifrån Microsoft Dynamics Nav 2017? Har du tidigare varit drivande i ett implementeringsprojekt? Då har vi en perfekt roll till dig som Projektledande Financial Controller till AddSecure!

AddSecure är ett av Europas ledande företag inom säkerhet och kritisk kommunikation inom flera affärsområden. Vi växer snabbt, både organiskt och genom förvärv, och idag finns vi i 12 länder. Nu letar vi efter en ny kollega till vårt Finance team.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Financial Controller med IT-intresse till AddSecure. AddSecure växer både organiskt och via förvärv och en av dina huvuduppgifter kommer att vara att bistå kollegor i mer komplexa redovisningsfrågor. Fokus kommer att ligga på kvalitetssäkring av löpande redovisning, rapportering, bokslut och effektivisering. Du kommer även att arbeta med projekt kopplat till fakturering, logistik och systemadministration utifrån det finansiella perspektivet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Finansiell analys

  • Fungera som bollplank för inrapporterande enheter i redovisningstekniska frågor

  • Koordinera och följa upp legala frågor för affärsområdets enheter, såsom årsredovisning och deklaration

  • Delta i arbetet med att ta in nya bolag i affärsområdets processer efter genomförda förvärv

  • Driva förändringsprojekt samt arbeta med förbättringsarbete kring rutiner och processer

  • Agera Superuser för vårt ERP-system Microsoft Dynamics Nav 2017

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som financial controller, redovisningschef eller ekonomiansvarig med starkt intresse av IT och system. Du troligen suttit som kravställare vid en implementering av Navision och du är van vid att hantera diverse adhoc uppgifter som dyker upp vid system migrering. Det är en fördel om du tidigare arbetat på företag som vuxit genom förvärv och bidragit till att integrera de förvärvade enheterna i bolaget.
Som person trivs du i positioner där du får ta ledning och där du ges chansen att ha både ett övergripande ansvar samt ner på detaljnivå. Du trivs i dynamiska roller där du får vara drivande i att utveckla arbetssätt och processer. Du har inga problem med att kommunicera och rapportera på engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds en direkt rekrytering till AddSecure där du får chansen att jobba i en internationell miljö och med drivna och positiva kollegor. AddSecure har sitt svenska kontor vid Telefonplan söder om Stockholm City. Du erbjuds flexibla arbetstider, fast månadslön och bra förmåner.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se eller Emma Liljeqvist på emma.liljeqvist@jurek.se .

Om verksamheten

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av förstklassiga IoT-lösningar med ett fokus på säker kritisk kommunikation och data. Mer än 100 000 kunder inom säkerhets- och trygghetsbranschen, räddningstjänst, fastighetssäkerhet- och automatisering, digital omsorg, transport och logistik, elnät, smarta städer m.m. skyddar sina livs- och verksamhetskritiska applikationer med lösningar från AddSecure. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och skapar affärsnytta.
De säkra och pålitliga helhetslösningarna inom affärsområdena Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue, Smart Surveillance och Smart Transport bidrar till att göra världen till en säkrare och smartare plats.

Företaget, som grundades i början av 1970-talet, har idag mer än 880 anställda i 15 länder. AddSecure har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, och har regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa. AddSecure är majoritetsägt av fonder som förvaltas av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande, grundad 2014

Dela detta jobb

logga
Financial Controller med IT-intresse till AddSecure

Jurek