ekonomijobb.se

logga

Financial Controll sökes till ideell verksamhet

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Financial Controll sökes till ideell verksamhet

Arbetsbeskrivning

Till vår inom ideell verksamhet söker vi nu en Financial Controller. Du kommer vara delaktig i att ta fram finansiella rapporter, analyser, månadsrapportering samt vara delaktig i budget- och prognosuppföljning. Utöver det dagliga arbetet kommer du även vara delaktig i att se över rutiner och processer kopplat till rapportering och kunden Bi-Verktyg. Du kommer jobba i ett team på 3 personer och jobba mot olika beställare i organisationen med varierande bakgrund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utveckling av rapporter och analyser

  • Månadsrapportering

  • Uppföljning kring budget och prognos

  • Säkerställa inköpsprocessen

  • Super User för Power Bi

  • Stödja chefer och medarbetare i ekonomirelaterade frågor

Vem är du?

För att lyckas i denna roll har du tidigare jobbat som Financial och/eller Business Controller i en större organisation och du är en van använder av Excel. Vi tror att du är van att jobba verksamhetsnära med rapportering och finansiell uppföljning och du har även erfarenhet av att samverka gentemot olika målgrupper och beställare. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har arbetat i en internationell- eller ideell verksamhet. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
Som person är du en effektiv och handlingskraftig medarbetare som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och att dom blir skötta på ett korrekt sätt. Vi tror även att du är strukturerad och ordningsam och har ett nyfiken förhållningssätt till organisationen och dina arbetsuppgifter. Du trivs lika bra att jobba självständigt så som i team och du tycker det är viktigt att man hjälps åt för att nå gruppens mål.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa fram till 31/8. Kunden sitter i trevliga och öppna lokaler i Hammarby Sjöstad och under rådande omständigheter sker mycket av arbetet på distans. Under on-boarding processen kommer du behöva finna dig på plats på kontoret för att snabbt kunna komma in i arbetet.
Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

Dela detta jobb

logga
Financial Controll sökes till ideell verksamhet

Jurek