ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Analyst till ett internationellt IT konsultbolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-23

Ansök nu

Financial Analyst till ett internationellt IT konsultbolag!

Har du erfarenhet som controller eller liknande roll, och är redo att ta nästa steg i din karriär, då är detta jobbet för dig! Vi söker nu för vår kunds räkning en Financial Analyst som vill ta sig an denna spännande och utmanande roll där du erbjuds möjlighet att växa och utvecklas! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vår kund är ett internationellt konsultbolag inom IT- och affärsverksamhet. De finns på över 400 platser i världen och arbetar inom 21 branscher där de levererar kompletta, skalbara och hållbara IT- och affärstjänster. I rollen kommer du att arbeta med affärsområdet IPBPS & GDC (Intellectual Property, Business Process Services and Global Delivery Center), där du ingår i ett Financial Analyst team med fyra kollegor som alla rapporterar till affärsområdets Finance Director. vår kund har en öppen och generös företagskultur. Teamet du kommer tillhöra värdesätter kommunikation och samarbete, här hjälper alla varandra för att tillsammans jobba mot ett gemesamt mål. Tillsammans ordnar det gemensamma aktiviteter efter arbetstid, bland annat gemensamma after works!

Du erbjuds

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen Financial Analyst förväntas du arbeta självständigt med egna ansvarsuppgifter, men också stödja kunds verksamhetsledare genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Det innebär att arbeta proaktivt med analyser, vara högst delaktig i de månatliga boksluten samt att driva forecast- och budgetprocesser. I rollen ingår även att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer både individuellt och i teamet, lokalt och globalt.

Vi söker dig som

 • Har minst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller industriell ekonomi
 • Flera års arbetslivserfarenhet från ekonomiroller, exemeplvis revision, redovisning och/eller business controll
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl i skrift
 • God systemvana
 • Mycket goda kunskaper i Excel

Meriterande

 • En examen i ekonomi eller industriell ekonomi med inriktning mot redovisning, finansiering, finansiell styrning eller management
 • Tidigare arbetslivserfarenhet i rollen som Business Controller och/eller Financial Analyst
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av projektledning

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Financial Analyst till ett internationellt IT konsultbolag!

Academic Work