ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Financial Accountant till Macrobond i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Financial Accountant till Macrobond i Malmö

En spännande produkt, fina framtidsutsikter och en rejäl tillväxt, både inom Finance och bolaget. ”Jag jobbar här för att jag tycker bolaget är roligt. Man känner att man är en del av Macrobond och får jobba nära där besluten fattas. Vi är ett tight team som firar våra framgångar.” Så säger Amanda Lindesson. En närvarande chef som är mån om att teamet har inblick och förståelse för affären. För Amanda är det viktigt med god framförhållning gällande förändringar och annan information som påverkar teamet.

På Macrobond jobbar man mot gemensamma mål och trivs i ett högt tempo.

Nu söker teamet efter sin nästa kollega inom Accounting och du är efterlängtad! Ta chansen att själv vara med och utforma din roll, i ett familjärt bolag med huvudkontoret beläget i fina lokaler i Malmö. Teamet består av sju personer och du rapporterar till Group Financial Controller Amanda Lindesson.

Här erbjuds du en viktig roll med stort ägandeskap för dina bolag inkluderande även analysdelar. Här finns också många projekt att vara delaktig i gällande processförbättringar och att utveckla rutiner.

Du kommer ha det övergripande ansvaret för redovisningen i samtliga legala enheter hanterade in-house av Finance teamet och jobba sida vid sida med Financial controller vars fokus kommer ligga på konsolideringen av gruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för månads – och årsbokslut samt årsredovisning för samtliga legala enheter hanterade in-house

  • Övergripande ansvarig för redovisningen för de legala enheterna samt processerna kring AP/AR

  • Inkomstdeklaration

  • Rapportering månads/kvartals och årsvis, samt analysarbete

  • Kommunikation med revisorerna

  • Kontinuerlig förbättring av redovisningsprocesser och intern kontroll

  • Ansvarig för att lagar och regler efterföljs

 Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet från en liknande roll alternativt från byrå. Du trivs bra i din roll som redovisningsekonom/redovisningskonsult och önskar komma till ett bolag med framåtanda. Som person är du nyfiken, driven och tar ägandeskap för dina ansvarsområden. Din problemlösningsförmåga gör att du snabbt skapar dig en överblick över vad som behöver göras i form av effektiviseringsarbete. Du trivs i en dynamisk och snabbföränderlig miljö och känner dig redo att ta nästa steg.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Macrobond med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

 

 

Dela detta jobb

Financial Accountant till Macrobond i Malmö

Mpya Finance AB