ekonomijobb.se

Financial Accountant till dentsu

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Financial Accountant till dentsu

Är du driven, ansvarfull och serviceminded samt en person som trivs med många kontaktytor? Har du några års erfarenhet inom redovisning och drivs av att effektivisera processer och arbetssätt? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Vi tror du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Låter detta intressant då kan tjänsten som Financial Accountant på dentsu vara något för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Financial Accountant på dentsu har du ett helhetsansvar för redovisningen för 1 bolag. Du kommer att vara med och säkerställa att den månatliga rapporteringen är klar i rätt tid och att den har högsta kvalitet. Du kommer att ha många kontaktytor internt och ett tätt samarbete med vårt Finance Service Center i Indien. Du rapporterar till Head of Operational Finance och är placerad på vårt kontor i centrala Göteborg. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Helhetsansvar för redovisningen

  • Bokslutsavstämningar

  • Kundupplägg, kreditlimiter och avtalshantering

  • Projektuppföljning och fakturering

  • Uppföljning av kassaflöde

  • Interna projekt

Din profil:

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi med minst 2-3 års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom redovisningsområdet. Du är självgående person som gärna tar initiativ till att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Du trivs med att jobba nära verksamheten i en bred roll där arbetsuppgifterna är varierande.  

Vi värdesätter att du är en prestigelös och serviceminded lagspelare som levererar med hög kvalitet. Du är strukturerad och van att arbeta självständigt samt har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt. Vi förutsätter att din engelska är mycket god både i tal och skrift samt att du är van vid att arbeta i Excel.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar dentsu med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

Dela detta jobb

Financial Accountant till dentsu

Mpya Finance AB