ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

FINANCE SITE CONTROLLER SVERIGE TILL SHERWIN-WILLIA­MS

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

FINANCE SITE CONTROLLER SVERIGE TILL SHERWIN-WILLIA­MS

Hos oss är du en del av ett framgångsrikt bolag med produkter i världsklass. Om du ser förändringar som något positivt och lockas av möjligheten att utvecklas i ett globalt företag, då kommer du att trivas enormt! I rollen som Finance Site Controller för Sverige arbetar du med våra svenska siter placerade i Märsta, Bellö och Nässjö, tre spännande och dynamiska produktionssiter. Följ med på vår resa!

Din vardag

Som Finance Site Controller kommer du ansvara för att samtliga siters rapporter och avslut görs i rätt tid och på ett korrekt sätt. Du kommer att ansvara för att dagliga, veckovisa och månatliga rapporter tas fram, analyseras och kan användas som underlag för ledningens finansiella beslut. Du kommer att presentera finansiella prognoser och analyser för ledning och medarbetare på de olika siterna i Sverige. I rollen ingår att tillhandahålla analytiskt stöd för investering- och effektiviseringsprojekt som genomförs inom Lean, Six Sigma, 5S och Kazien. Du kommer även ansvara för att ekonomiskt granska och följa upp de projekt som de olika siterna prioriterar. Som Controller för samtliga siter i Sverige kommer du vara huvudansvarig för att analysera och förstå deras ekonomiska behov samt rapportera utfallet till ledning och de andra siterna i Europa och USA.

 I tjänsten ingår även att:

  • Månadsvis göra bokslut för samtliga svenska siter
  • Besöka siterna i Bellö och Nässjö för kostnadsuppföljningar
  • Arbeta nära förbättringsteamet för att analysera data och identifiera kostnadsförbättringar
  • Vara länken mellan de svenska siterna och USA/UK-kontoren

Du rapporterar till Finance Manager för EMEAI regionen men stödjer i det dagliga arbetet Multi Site Manager Sweden. Du är en del av ledningsgruppen för Global Supply Chain Sweden och ingår i ett globalt nätverk med andra Controllers inom koncernen.

Vem är du?

Sherwin Williams söker dig som har universitets – eller högskoleutbildning inom Ekonomi/Finans eller motsvarande. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har inga problem att presentera analyser för intressenter. För att lyckas med rollen behöver du vara självgående och framåt då du har ansvar för samtliga siter i Sverige samt mycket kontakter inom koncernen. Du har arbetat inom tillverkningsindustrin/distribution tidigare och trivs bra med att hantera många bollar i luften samtidigt som du är duktig på att analysera och prioritera rätt aktiviteter.

 Vi ser även att du har:

  • Erfarenhet från minst ett ERP system (Oracle eller SAP)
  • Erfarenhet som Controller
  • Erfarenhet av ett Business intelligence verktyg
  • Mycket goda kunskaper i MS Office (Excel)
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

  Vill du veta mer?

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka din ansökan så snart som möjligt. För mer information, kontakta rekryteringskonsult: Erik Malmström; 073-439 07 23 eller maila: erik.malmstrom@nexergroup.com.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer anställas av Sherwin- Williams

OM SHERWIN-WILLIAMS
Sherwin-Williams är det största färg- och lackföretaget i världen. Med 18 miljarder dollar i försäljning, mer än 4 100 butiker och 140 tillverknings- och distributionscenter över hela världen. Våra 60 000 anställda över hela världen är mångsidiga, innovativa och passionerade. Med en mängd olika givande och utmanande möjligheter är Sherwin-Williams ett bra ställe att utveckla en karriär.

Dela detta jobb

logo
FINANCE SITE CONTROLLER SVERIGE TILL SHERWIN-WILLIA­MS

Nexer Recruit