ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finance Manager till tillväxtbolaget Annotell

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Finance Manager till tillväxtbolaget Annotell

Som Finance Manager på Annotell kommer du få en viktig och betydande roll, där din möjlighet till påverkan är stor. Vi söker dig som har ett starkt affärsfokus och som vill vara med på Annotell´s spännande resa!

Du kommer få helhetsansvar för företagets ekonomifunktion samt en bred roll som kräver förståelse för samtliga ekonomirelaterade arbetsuppgifter inom organisationen. Du ansvarar för redovisningen, som idag är outsourcad till byrå, samt den ekonomiska rapporteringen inklusive analys och resultatuppföljning.

Stort fokus ligger på de mer affärsnära frågorna där du förväntas vara en aktiv och proaktiv businesspartner till organisationen. Vidare medverkar du i budgetarbetet samt tar fram årliga affärsplaner och prognoser. Du kommer också att säkerställa att procedurer och rutiner finns på plats, samt utveckla dessa. Du rapporterar till COO och kontoret är beläget i nyrenoverade lokaler på Lindholmspiren i centrala Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för redovisningen samt den löpande bokföringen, vilken idag är outsourcad

  • Arbeta med budget och prognos

  • Arbeta med processförbättringar

  • Kartlägga ekonomifunktionens arbete, samt ev plocka hem den inhouse framgent

  • Ta fram underlag till rapporteringen (för ägare och styrelse) samt utveckla rapporteringen

  • Finansiella analyser ex cashflow

  • Vara bollplank i ekonomiska frågor mot personal samt styrelse/LG

Vem är du?

Vi tror att din personlighet är en framgångsfaktor! Du är en prestigelös, serviceinriktad och ansvarstagande person som brinner för ditt arbete. Vi tror också att du har en hög analytisk förmåga, van att arbeta ”högt och lågt” samt är noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och drivs av att förändra och förbättra.

Fokus i rollen kommer vara att fortsätta skapa en ekonomifunktion som kan vara med på den tillväxtresa som bolaget befinner sig i. Du kommer ha många kontaktytor i bolaget, så din kommunikativa förmåga är oerhört viktig.

Vidare är du en drivande person, som gärna hellre ser framåt än bakåt! Du är van vid att ta snabba beslut och gillar att arbeta i en entreprenöriell miljö.

Vi ser att du har en högre ekonomisk utbildning och har erfarenhet från en liknande roll och då gärna i ett tillväxt bolag.  Du kanske började din karriär som revisor?

Organisation:

Annotell grundades 2018 med visionen att accelerera utvecklingen av autonoma fordon ur ett säkerhetsperspektiv. För att lyckas med detta har vi skapar en vertikalt integrerad plattform där våra kunder enkelt kan hantera en stor mängd data på ett tillförlitligt sätt. Vi är ett dedikerat och ambitiöst team som tillsammans bygger ett globalt bolag. www.annotell.com.

Har vi fångat ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Annotell med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Målberg på telefon 0733- 80 77 88 eller Elin Lindén på telefon 0760-30 31 00.

Dela detta jobb

Finance Manager till tillväxtbolaget Annotell

Mpya Finance AB