ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finance Manager till String Furniture i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Finance Manager till String Furniture i Malmö

Är du en affärsinriktad och prestigelös Finance Manager med en stark vilja att vara med och utveckla och påverka? Gillar du att arbeta i en familjär miljö som är präglad av snabb tillväxt och där förändring är en del av vardagen? Då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Rollen som Finance Manager är både operativ och strategisk och innehåller både redovisning, koncernredovisning och analys. Du har personalansvar för 2 ekonomer och rapporterar till CFO för String Furniture och är placerad på det moderna, trivsamma huvudkontoret i Limhamn. Vidare innehåller rollen support/ansvar för ekonomiarbetet i något eller några av de mindre bolagen i NOD koncernen. Supporten innefattar också coachning av andra juniora redovisningsekonomer inom gruppen samt att driva projekt för NOD gruppen.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för bokslut och rapportering

  • Upprätta budget och prognoser

  • Moms och skattedeklaration

  • Upprätta årsredovisning

  • Internrevision

  • Utveckla finansiell uppföljning och rapportering

  • Lönsamhetsuppföljning och styrning för ökad lönsamhet

Vem söker vi?
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är utbildad civilekonom eller motsvarande och har arbetat med ekonomistyrning. Du har även ansvarat för att sammanställa bokslut, nyckeltal och ekonomiska styrdokument. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi ser även att du har goda systemkunskaper, både från ERP system och BI verktyg. Kanske har du arbetat med revision för att sedan gått vidare i en liknande roll som denna.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en serviceinriktad och ansvarstagande person med stort engagemang i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och drivs av att förändra och förbättra. Du har en pedagogisk ådra, har lätt för att kommunicera över gränserna och har god förståelse för verksamheten. Vidare har du en hög analytisk förmåga och är noggrann.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar String Furniture med Mpya Finance. Du ansöker via "ansök nu" och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se alternativt Per Cato på 0703-009729 eller per.cato@mpya.se.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Finance Manager till String Furniture i Malmö

Mpya Finance AB