ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finance Manager till Eterni Sweden AB

Ansök nu

Finance Manager till Eterni Sweden AB

 

Vi söker en ambitiös och allsidig ekonom som trivs med ett brett spektrum av uppgifter, både strategisk och operativt. Vill du utvecklas i ett bolag med en fantastiskt tillväxtresa, ett högt tempo och föränderlig miljö? Vi erbjuder en omväxlande roll med stort ansvar och kontaktytor både nationellt och internationellt.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som Finance Manager på Eterni är en bred roll och för rätt person kommer det innebära en spännande, utvecklande och lärande process tillsammans med kompetenta kollegor och chefer.
Du har ett totalansvar för Eternis ekonomi och bokföring och blir en del av ledningsgruppen i Sverige. Tillsammans med VD har du resultatansvar för Eterni’s verksamhet i Sverige.

Vidare ingår följande arbetsuppgifter:

  • Likviditetstyrning

  • Intern rapportering

  • Forecast och budget

  • Business Intelligence

  • Prisstrategier och prismodeller

  • Uppföljning av extern revisor, årsredovisning, deklaration och revision

  • M&A Integration

  • Andra ad hoc-uppgifter

Som Finance Controller hos Eterni supporterar du den operativa organisationen. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till både CFO Norden och VD för Sverige.

Patrick Hansson - Chief Executive Officer at Eterni Sweden AB

— Det bästa med Eterni Sweden tycker jag är att vi är ett modernt företag med korta beslutsvägar och höga ambitioner. Vi bygger en unik kultur, vilken bygger på laganda och samarbete där inget är omöjligt. Du kommer i din roll att ha en kontinuerlig kontakt och lära känna samt uppskatta dina kollegor runt om i landet. Du får möjlighet att tillföra mycket värde, bygga och strukturera rollen med fokus på dina egna styrkor inom ekonomi. Du kommer att arbeta med frihet under ansvar i ett utvecklande företag som är Jobbskaparna på den svenska arbetsmarknaden och en Integrations Aktör i samhället!


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som har universitetsutbildning inom ekonomi och minst 3-5 års erfarenhet av redovisning, analys- och rapporteringsarbete. Vi ser gärna att du har intresse för dataanalys och ligger i framkant vad gäller system och IT. Du som är avancerad i Excel och som brinner för att hitta smarta lösningar genom system och digitalisering är särskilt intressant för oss. I den här rollen är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Du hanterar både detaljer och helhetsperspektiv och har en utvecklingsinriktad inställning till arbetet. Pedagogisk fallenhet, modet att vara rak och tydlig samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är av stor vikt då du kommer ha en tät dialog med övriga i organisationen, våra samarbetspartner och myndigheter. Du är analytisk och har gott omdöme och integritet. Vi ser gärna att du är kreativ och har en vilja komma med egna tankar och idéer. Ditt arbetssätt är strukturerat och effektivt och du har god förmåga att prioritera. För lyckas i den här rollen är det viktigt att du gillar att jobba i team och har god förmåga att samarbeta.

OM TJÄNSTEN
Alla frågor går via rekryteringskonsulten Therese Hedén via therese.heden@eterni.se 
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Finance Manager till Eterni Sweden AB

Eterni Sweden AB