ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Finance Manager till CONMED

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Finance Manager till CONMED

Vill du utvecklas och växa i ett internationellt bolag med en härlig företagskultur? Då kan rollen som Finance Manager på CONMED Nordic vara något för dig! Har du med dig en gedigen erfarenhet inom ekonomi och har en vilja att dels arbeta operativt och att leda ett mindre ekonomiteam, då kan detta vara något för dig!

Som Finance Manager på CONMED Nordic kommer du få en nyckelroll i organisationen. Du är operativ och har det övergripande ansvaret för att säkerställa redovisningen för fyra legala enheter med rapporteringsansvar tillsammans med tre kollegor som du har personalansvar för. Du rapporterar till General Manager, och rollen innebär en plats i ledningsgruppen. Du har en nyckelroll i bolaget med förväntningar att fortsätta utveckla system, processer och rutiner för ekonomifunktionen. Du är även med och driver budget och prognosprocesserna. I denna roll så kommer du att få vara med på en spännande resa och ha möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet. Vi sitter i ljusa fina lokaler i Sisjön.

För att passa in i rollen tror vi att du är / har:

  • Civilekonom eller liknande akademisk utbildning
  • Erfarenhet av redovisning, rapportering och ekonomistyrning
  • God kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska
  • Van att arbeta i en internationell miljö
  • Har du erfarenhet av US GAAP är det meriterande

För att trivas i rollen som Finance Manager bör du vara en kommunikativ och resultatorienterad person. Du är analytisk, har integritet och en förmåga att prata med personer på alla nivåer i organisationen- både på svenska och engelska. Som person är du engagerad och trivs i en affärsnära roll. Vidare är du en driven person som motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Du har förmåga att se helheten och prioriteringar och kan kommunicera detta på ett bra sätt till varje medarbetare. Vidare är du noggrann, duktig på att planera och prioritera.

I denna rekrytering samarbetar CONMED med Mpya finance. Har du frågor kring tjänsten kontakta Sandra Hellström på 0701-47 52 33 alt Elin Antonsson på 0709-31 87 69. Intervjuer sker löpande för tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan.

Dela detta jobb

Finance Manager till CONMED

Mpya Finance AB