ekonomijobb.se

Finance Controller till NKT

Ort
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Finance Controller till NKT

NKT är ett globalt bolag med huvudkontor i Broendby, Danmark. Företaget har cirka 3500 anställda, 14 produktionsanläggningar i Europa och försäljningskontor över hela världen. NKT ägs av NKT A / S, noterat på Nasdaq Copenhagen.

NKT har sedan bolaget grundades 1891 varit en av kabelindustrins pionjärer och idag står vi fortfarande i framkant för att möta den ständigt ökande efterfrågan på energi i världen. Vi uppnår detta med hjälp av vår kompetens inom energiförsörjning, en kostnadseffektiv produktion på högsta tekniska nivå och ett starkt fokus på återuppbyggnad av vår miljö. Vi kombinerar globalt och lokalt tänkande baserat på partnerskap, och vi tror att vi genom samarbete kan forma framtiden och uppleva vår passion – to bring power to life!

Finance Controller, NKT Falun

Trivs du i en dynamisk, växande och internationell miljö? Vill du vara med i ett engagerat lag? Om så är fallet kan NKT i Falun ha en öppen position för dig!

Syftet med rollen

Avdelningen Finance är främst ekonomisk rådgivare till produktionsenheten i Falun och vi söker nu en ny kollega!

Som Finance Controller i vårt team kommer din primära uppgift att omfatta prognoser och förhållanden för produktionsavdelningen och stöd till produktionsledningen i budgetrelaterade frågor. Du kommer också att arbeta mycket med produktionsstatistik, kostnader till budget, produktionsavslutningar och andra liknande rapporter och analyser.

Utöver det kommer du att vara inblandad i olika projekt från anbudsfasen tills tillverkningen är nära och ansvarig för den månatliga övervakningen i dessa projekt.

 Din profil

Vi antar att du antingen har en relevant akademisk examen eller har några års erfarenhet av controllerarbete, gärna i ett tillverkningsföretag. Om du har erfarenhet av beräkningar, prognoser och analyser är det meriterande.

Kunskaper i skriftlig och muntlig svenska och engelska krävs samt goda färdigheter i Microsoft Excel. Erfarenhet av ERP-system SAP är en fördel.

För att lyckas i denna roll är du en analytisk person som också har förmåga att se helheten. Eftersom du kommer att arbeta väldigt nära andra controllers behöver du ha hög samarbetsförmåga och vara en person som gillar att bidra till laget. Vi löser problem tillsammans och är prestigelösa.

Utöver det ovanstående måste du också ha en flexibel tankegång som kan hoppa från ett projekt till ett annat med en stark positiv attityd och ivrig att leverera.

Våra människor är nyckeln till framgång

Kulturen i NKT bygger på höga ambitioner, stark prestation och engagemang, vi har ett tydligt mål att vara en arbetsplats där de bästa människorna i branschen vill bygga sina karriärer. Till stöd för våra övergripande strategiska mål erbjuder NKT sina anställda en miljö med kontinuerlig möjlighet till personlig utveckling.

Ansökan

Är du intresserad av utmaningen att vara involverad i produktion från början till slut i ett engagerat och mycket samarbetsvilligt lag? Då kan det här vara ditt nya jobb och vi ser fram emot att höra från dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin & Boström HR AB, Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström, telefon +46 70- 510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2019-08-04. Din ansökan ska innehålla ditt CV, ett brev med en beskrivning av varför du är väl lämpad för denna position och eventuella relevanta certifikat.

Dela detta jobb

Finance Controller till NKT

Lundin & Boström