ekonomijobb.se

Fastighetsstrateg, Kindahus

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-29

Ansök nu

Fastighetsstrateg, KindahusVill du få chansen att växa in i en spännande roll som fastighetsstrateg och få möjlighet att vara med i utvecklingen av attraktiva bostäder och lokaler i Kinda. Vi söker dig som har ett genuint intresse för fastighetsekonomi och strategiarbete, är du personen vi söker?

Välkommen till Kindahus!

Stiftelsen Kindahus är det kommunala bostadsbolaget i Kinda kommun. Företaget äger och förvaltar ca 1000 lägenheter och 70 lokaler. De omsätter omkring 80 miljoner per år. Utbudet av bostäder är varierat, från marklägenheter till flerbostadshus, de verkar i Rimforsa och Kisa och har sitt kontor i Kisa. Kindahus vill på ett affärsmässigt sätt medverka till att kindabornas behov av bostäder tillgodoses och erbjuda såväl affärslokaler i kommersiella lägen som lokaler för olika kommunala ändamål. Förutsättningarna för detta är att Kindahus fortsätter vara ett företag med stabil ekonomi som arbetar med ständiga förbättringar och till rimliga hyror. 

Rollen som Fastighetsstrateg

Som fastighetsstrateg kommer du ha en central funktion i bolaget som idag består av 10 medarbetare, vilka du kommer att arbeta nära. Din huvuduppgift kommer vara att genomföra analyser, utredningar, beslutsunderlag och rådgivning, vad gäller fastighetsbeståndets drift, underhåll och intäkter. Det är viktigt att du har arbetat med fastighetsrelaterad ekonomi och strategiarbete tidigare. Du rapporterar direkt till VD, ledningsgrupp och styrelse. Arbetet på Kinda Hus ger stora möjligheter till professionell utveckling och stort eget ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter är bland annat att ta fram underhållsplaner och att utföra kalkyler inom underhåll/drift, nyinvestering och avyttringar. Du kommer även att vara delaktig i Fastighetsinvesteringar och Fastighetsutveckling för Kindahus.

Vem är det vi söker?

Som person tror vi att du har en mycket god planeringsförmåga och ser nytta i strukturer och processer. Du har förmågan att prioritera och skapa alternativa planer när det inte går som du har tänkt dig. Du har lätt för att samarbeta, utbyta erfarenheter, information och idéer med andra. Du kan även arbeta självständigt och gillar att initiera och driva projekt i mål på egen hand, dessa i linje med verksamhetens övergripande mål. Du har en god kommunikativ förmåga där du kan förmedla information på ett rakt, tydligt och effektivt vis.

 För att lyckas med detta vill vi att du har:

  • Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi
  • Minst 2 års erfarenhet av fastighetsrelaterad ekonomi/strategiarbete
  • God datavana
  • Officeprogrammet, specifikt Excel
  • God svenska i tal och skrift

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil och lockas av ovanstående uppdrag, tveka inte att ansöka redan idag!

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjer enligt GDPR. För frågor gällande tjänsten eller processen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam nedan;

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Fastighetsstrateg, Kindahus

Unik Resurs i Sverige AB