ekonomijobb.se


Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Fastighetsekonom
För kunds räkning söker vi nu en fastighetsekonom med placering i Malmö. Som fastighetsekonom bistår du regionen med administrativ service gällande framför allt ekonomi och avtal. Uppdraget är på heltid, startar omgående och pågår ca fyra månader framåt.

Exempel på Arbetsuppgifter

  • Ekonomiadministrativa uppgifter (t ex vidarefakturering)
  • Ekonomiadministrativa uppgifter vid boksluts-, budget- och prognosarbete 
  • Ansvarig för att säkerställa att driftavräkningar genomförs
  • Projektadministration
  • Administration av hyreskontrakt 
  • Vara behjälplig och delta vid uthyrningsarbetet
  • Administration av leverantörsavtal (t ex el och vatten).
  • Vara behjälplig med marknadsadministration och marknadsföringsaktiviteter
  • Genomföra ekonomiska uppföljningar.

Kvalifikationer
Din utbildningsbakgrund är minst gymnasiekompetens, gärna med kompletterande utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av en roll inom ekonomi och administration. Erfarenhet av fastighetsadministration och kompetens inom hyreslagstiftning, entreprenad- och avtalsjuridik samt fastighetsekonomi är högt meriterande. Vi ser även att du är van att arbeta i olika system och behärskar svenska väl i tal och skrift.

Personlighet
Vi söker dig som är serviceinriktad och som ser en glädje att hjälpa andra och som tycker det är roligt med en koordinerande roll. Du samarbetar gärna med andra men har också förmåga att arbeta självständigt. Dina arbetsuppgifter utför du på ett strukturerat sätt och du har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Välkommen med din ansökan

Sök tjänsten på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annica Österlind  på 0709-895018, eller Zara Elenmo på 0766-323356, 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se

Fastighetsekonom för konsultuppdrag - Fasticon Kompetens AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb