ekonomijobb.se


Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 100-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Konsultuppdrag som redovisningsansvarig till Fasticon!

Fasticon är verksamma inom strategisk kompetensförsörjning med stödtjänster och koncept inom utbildning, rekrytering och interimslösningar. Nu söker vi en redovisningsansvarig internt till oss! 

Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst där du får ansvara för helheten, sitta mitt i händelsernas centrum och vara en viktig del av vår verksamhet. 

Du kommer att rapportera till vår ekonomichef och din arbetsplats är placerad centralt i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig:

  • Redovisning, bokföring, avstämningar och rapportering för flera bolag
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Resultatuppföljning
  • Budget och prognosarbete
  • Moms och skatt
  • Fortsätta arbetet med att kontinuerligt förfina rutiner och strukturer
  • Systembytesprojekt
  • Kontakt med revisorer
  • Koncernrapportering och koncernavstämning


Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har erfarenhet av att sköta all redovisning av bolag inom en koncern, från ax till limpa. Vi ser gärna att du är civilekonom alternativt har du genomgått påbyggnadsutbildning inom ekonomi. Du är van att arbeta med hela bokslutsprocessen, du är van att arbeta med legala redovisningsfrågor och övriga regelverk. Vidare har du goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Du är bra på att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig är du en person som brinner för ekonomi, siffror, struktur, problemlösning samt ordning och reda. Vi ser att du är bra på att samarbeta och att på ett engagerat sätt komma med input baserat på din erfarenhet och kompetens. Du kan arbeta självständigt och strukturera upp ditt angreppssätt och driva processer framåt.

Tidsperiod 
Konsultuppdraget är på heltid med start omgående.

Ansökan
Om du tycker att konsultuppdraget som redovisningsansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller på 073-4154311.
 
Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se
 

Fasticon - Konsultuppdrag redovisningsansvarig

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Dela detta jobb