ekonomijobb.se

Logo

Fakturahanterare till företag i centrala Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2018-07-27

Ansök nu

Fakturahanterare till företag i centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som vill få chansen att arbeta i ett härligt team med roliga arbetsuppgifter. I rollen som fakturahanterare kommer du att arbeta med fakturering, specialfakturering och uppföljning av obetalda fakturor. Du kommer också att granska utskick av preliminära fakturor, projektfakturor samt samlingsfakturor.

Utöver dessa arbetsuppgifter ingår det att koordinera och besvara de kundfaktureringsfrågor som kan uppstå – både internt och externt. Detta är ett konsultuppdrag med start i början av augusti som kommer att pågå i minst 2-3 månader och eventuellt längre.

Vi söker dig som...
Till denna tjänst söker vi dig som trivs i en administrativ roll och är noggrann i ditt arbetssätt. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är detta meriterande. Vi tror att du som söker är kommunikativ, nyfiken, driven samt duktig på att få saker och ting gjorda.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll med roliga arbetsuppgifter på ett företag beläget i centrala Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig från Augusti 2018 och minst 2-3 månader framåt med chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Fakturahanterare till företag i centrala Göteborg

Jurek Bemanning