ekonomijobb.se

Fakturaadministratör till uppdrag på 3 månader

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-08

Ansök nu

Fakturaadministratör till uppdrag på 3 månader

Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är redo för nästa tjänst? Är du självgående och trivs med administrativa arbetsuppgifter? Nu söker vår kund en fakturaadministratör. Uppdraget börjar omgående och är en perfekt chans att få meriterande erfarenhet på ditt CV. Välkommen med dina ansökan redan idag!

Om tjänsten
Academic Work söker nu en administratör på heltid till vår kund i Bromma med start omgående. Uppdraget kommer att pågå under 3 månader till att börja med, men kan komma att bli längre. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är självgående. Du kommer få chansen att gå bredvid en erfaren kollegor under introduktionen för att sedan ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds
Möjlighet att få relevant erfarenhet och utvecklas på ett bolag som verkar internationellt där du beroende på kunskapsnivå får ta ansvar över egna arbetsuppgifter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Administration kring fakturering och orderhantering

  • Genom kundkontakt samla in underlag för fakturering

  • Hjälpa till i servicecentret med felanmälningar per telefon och mail

Som administrativassistent kommer du även hantera enklare administrativa arbetsuppgifter samt vid behov hjälpa till per telefon och mail i servicecentret.

Vi söker dig som

  • Är tillgänglig omgående

  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då språket används i det dagliga arbetet

  • Har god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet

  • Har tidigare erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter och om du har mycket goda kunskaper i det norska språket.

Som person är du:

  • Serviceinriktad

  • Självgående

  • Noggrann

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 3 månader med chans till förlängning

Lön: Timbaserad månadslön

Placering: Bromma

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Dela detta jobb

Fakturaadministratör till uppdrag på 3 månader

Academic Work