ekonomijobb.se

Extrapersonal till Kundservice inom Bank, Malmö

Ort
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Extrapersonal till Kundservice inom Bank, Malmö

Är du kundfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i ett högt tempo? Motiveras du av att ge service och att träffa kunder i det spontana fysiska säljmötet? Då kan det vara dig vi söker till våra kontor i Malmö på Anna Lindhs plats och i Hyllie.

Vi söker extrapersonal som kan starta efter sommaren och arbeta året ut. Arbetet kommer att fördelas på våra bägge Malmökontor.

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos oss arbetar du med försäljning av våra produkter inom bank i det främre kundledet. Du ingår i det som kallas Kontorsrörelsen, vilket är avdelningen där alla kundmötesplatser ingår runt om i Skånebolaget. I ditt arbete får du möjlighet att möta framförallt privat-, men även företagskunder. Du ger god service till våra kunder, vilka också är våra ägare. Du är en mästare på att identifiera kundernas behov. Du genomför egen försäljning och bokar in säljmöten till dina kollegor som arbetar i andra roller, exempelvis privatrådgivare.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som vill arbeta extra, eventuellt vid sidan av dina studier. Uppskattningsvis rör det sig om ca 10-20 timmar/vecka. Det är meriterande om du läser en pågående ekonomisk utbildning eller annan motsvarande utbildning. Har du erfarenhet av försäljning av bankprodukter, så är även detta meriterande.

Du trivs med att träffa människor och att göra det lilla extra. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett intresse av försäljning och service samt har lätt för att skapa värdefulla relationer tillsammans med dina kollegor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 4 augusti. Med anledning av semestrar, så kommer vi tidigast v.32 att börja kalla till intervjuer.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Marie Eriksson, Rådgivningschef tel. 040-633 80 30. Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö, tel. 0411-33 81 03 och ansvarig HR Jeanette Mellborg jeanette.mellborg@lansforsakringar.se

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. 
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Visstid 

Sista ansökningsdag:
2019-08-04

Arbetsplats
Malmö 

Dela detta jobb

Extrapersonal till Kundservice inom Bank, Malmö

Länsförsäkringar Skåne