ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Just nu söker vi på Vindex en ekonomiassistent till ett interimsuppdrag för kunds räkning. Uppdraget pågår under 4-6 månader med omgående start. Rollen omfattar varierande arbetsuppgifter inom och leverantörsreskontra och omfattningen är 2-3 dagar per vecka.

Placering: Västerort

Rollbeskrivning Extrajobb som ekonomiassistent för studenter

  • Granskning och registrering av fakturor
  • Matcha inköpsorder mot faktura
  • Periodiseringar
  • Betalningar
  • Avstämningar i bokslut
  • Förekommande ad-hoc uppgifter

För att lyckas i den här rollen krävs att du är effektiv, intresserad och noggrann. Därtill är det viktigt att du är flexibel och prestigelös. 

Kvalifikationer för rollen som Extrajobb som ekonomiassistent för studenter

  • Ekonomutbildning
  • Starkt meriterande med systemvana
  • Goda kunskaper i Excel är en bonus
  • Starka muntliga och skriftliga kunskaper i engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref LUEKASS1711. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Ludwig Nilsson vid fler frågor kring rollen. Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Ekonomiassistent 

Flera ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

 

Extrajobb som ekonomiassistent för studenter

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb