ekonomijobb.se

Etableringskonsult till växande företag i Kungsbacka

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-27

Ansök nu

Etableringskonsult till växande företag i Kungsbacka

Vill du bli en del av ett bolag i framåtlut? Vår kund är i en expansionsfas där de i närtid rekryterat en ny etableringskonsult, och redan nu söker en till! Är du en noggrann person med ett affärsmässigt driv? Är du utåtriktad och positiv? Brinner du för detaljhandel och fastigheter? Då kanske just du är nästa etableringskonsult som vi nu söker. Du kommer att arbeta med flera starka varumärken och vara en del i ett högpresterande och prestigelöst team, där kundperspektivet och en hög servicenivå genomsyrar kulturen i bolaget. Sök redan idag, då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Som etableringskonsult får du vara delaktig i att skapa de resultat som tagit företaget till en marknadsledande position. Rollen innebär att du utvecklar och bevarar goda relationer med fastighetsägare, konsulter, projektutvecklare och andra butikskedjor. Vi hjälpte bolaget att rekrytera in en etableringskonsult för ett tag sedan och det känns extra roligt att redan nu ta in ytterligare en. Teamet är familjärt och stöttande där du även får tryggheten att starta upp med en kollega som nyligen inskolats på samma sätt.

Du är delaktig i hela etableringsprocessen – från att söka efter rätt lokal till att samla information för presentationsunderlag till etableringsbeslut. Parallellt arbetar du med att bevaka avtalstider, genomföra uppsägningar av hyresavtal och hänskjutningar till hyresnämnden samt delta i våra hyresförhandlingar. Tjänsten innebär också resor i Norden och ibland medverkan på mässor utomlands.

Du erbjuds

  • Möjligheten att arbeta i ett högpresterande team hos en marknadsledande aktör
  • En tjänst där du får resa och delta på mässor internationellt
  • En plats på ett fräscht kontor i centrala Kungsbacka

Arbetsuppgifter

  • Ta fram rätt underlag inför etableringen av kundernas nya butiker
  • Ombesörja och hantera diverse administration kopplat till avtalstider och hyresavtal
  • Delta i mässor och upprätthålla goda kontakter med företagets kontaktytor

Vi söker dig som

  • Har minst ett års erfarenhet från b2b och detaljhandeln
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik, fastighet eller motsvarande
  • Talar och skriver både på svenska och engelska obehindrat, då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna

Idag kanske du arbetar på ett detaljhandelsföretag eller så söker du fortfarande efter ditt drömjobb. Du är noggrann i ditt arbete och har ett öga för detaljer. Du känner dig bekväm i affärssammanhang och drivs av resultat. Vidare är du en duktig kommunikatör och har en positiv inställning.

Information om företaget

Mer information om företaget kommer i nästa skede av rekryteringsprocessen.

Dela detta jobb

Etableringskonsult till växande företag i Kungsbacka

Academic Work