ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfarna redovisningsekonomer sökes till Mpya Finance Göteborg!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Erfarna redovisningsekonomer sökes till Mpya Finance Göteborg!

Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult? Vill du vara en del av ett gött gäng här i Göteborg? Vad bra! Då kan konsultrollen på Mpya Finance vara ditt nästa steg i karriären.

Vi på Mpya är alltid utefter slipade talanger med redovisningsbakgrund och en prestigelös inställning till att samla ytterligare erfarenheter.

Som konsult hos oss är du en del i vårt lag!

Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap

Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär! Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering.

Vem är du?

Just nu söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom eller motsvarande i minst 4 år. Det är meriterande om du tidigare arbetat på redovisnings- eller revisionsbyrå.

Du hanterar bokslut, skatt och moms självständigt och vill nu ta nästa steg i din karriär. Som person har du en framåtriktad och lösningsorienterad framtoning. I rollen är du en lagspelare som är kommunikativ, självgående samt har ett starkt driv.

Vad sker nu?

Intervjuer sker löpande!
Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Karlsson på Mpya Finance. Johanna nås på johanna.karlsson@mpya.se eller 0760-30 31 00. 

 

 

 

Dela detta jobb

Erfarna redovisningsekonomer sökes till Mpya Finance Göteborg!

Mpya Finance AB