ekonomijobb.se

Erfaren revisor till KPMG

Ort
Utgår

2021-05-20

Ansök nu

Erfaren revisor till KPMG


KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag och en trygghet för våra kunder i den snabbrörliga värld de verkar i - vi förmedlar insikt och guidar våra kunder på den förändringsresa de alla befinner sig på. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vår verksamhet omfattar även annan rådgivning, consulting, transaktionsrådgivning, revision och skatterådgivning.

Vi söker nu en revisor till vår interna funktion Quality & Risk Management – en spännande och viktig stödfunktion till vår affärsverksamhet.  Vi är idag ett tiotal medarbetare, som hanterar alltifrån systemstöd i våra risksystem till kvalitetskontroller och oberoendeproblematik.

Om rollen
Quality & Risk Management utgör en central del av KPMG:s kontrollfunktion. Vi arbetar bl.a. med att utföra kvalitets- och riskkontroller och ger löpande råd och stöd inom etik och oberoende till våra medarbetare inom affärsverksamheten. Gruppen består idag av 12 medarbetare.

Som revisor på Quality & Risk Management kommer du arbeta i en utvecklande och dynamisk internationell miljö som präglas av snabb förändring och ökade krav.

Du kommer bli en mycket viktig del i arbetet med att säkerställa våra revisorers oberoende och till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att ge råd och stöd till verksamheten, inte minst avseende frågor kopplade till god revisionsstandard och oberoende. Vidare kommer du vara delaktig i bedömning av tjänster, genomföra granskningar samt uppföljningar. Du förväntas också bli expert i regelverksfrågor inom revision. Till dina arbetsuppgifter hör också att arbeta med kartläggning och dokumentation av våra interna processer samt hantera våra risksystem.

Tjänsten är placerad på KPMGs kontor i Solna. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en utmanande och spännande vardag där vi arbetar tätt ihop och utbyter erfarenheter och kunskaper varje dag. Hos gruppen Quality & Risk Management har alla medarbetare en viktig funktion att fylla där vi hoppas att just du vill ingå. Vi lägger stort fokus på våra medarbetares utveckling, och du kommer bl.a. att få delta i olika interna och externa utbildningar som krävs för att hålla dig à jour med interna och externa regler och lagar.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och/eller juridik och med minst fem års arbetslivserfarenhet som externrevisor, alternativt att du har flerårig erfarenhet från internrevision med gedigen kunskap i regelverksfrågor. Har du erfarenhet av att arbeta i team samt leda andra är detta meriterande.

För att trivas långsiktigt i rollen drivs du av att arbeta både individuellt och i grupp och har förmåga att hantera flera parallella aktiviteter. Som person är du nyfiken, analytisk och noggrann samt är ansvarstagande och omdömesgill och besitter god kommunikativ förmåga.

Du kommunicerar och arbetar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan
Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på tel. 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se

Dela detta jobb

Erfaren revisor till KPMG

Sharp Recruitment & Consultants