ekonomijobb.se

Logga

Erfaren Redovisningskonsult sökes till BDO i Sollentuna

Företag BDO
Ort
Utgår

2018-05-24

Ansök nu

Erfaren Redovisningskonsult sökes till BDO i Sollentuna

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en redovisningskonsult till vårt kontor i Sollentuna där vi idag sitter ca 25 medarbetare inom våra olika affärsområden. Vi är ett personligt kontor med tillgång till stor kompetens.

I rollen som redovisningskonsult arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, löneadministration, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en erfaren redovisningskonsult och som är auktoriserad eller som har kunskaper att kunna bli det och som är redo för nästa steg i karriären. Som redovisningskonsult hos oss på BDO har du hand om ett flertal kunder och agerar bollplank varför det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, har en hög servicekänsla och ett säljande sätt.

För att passa in hos oss behöver du vara målfokuserad, drivande samt ha en god analytisk förmåga. Vidare behöver du ha lätt för att ta egna initiativ, vara noggrann och ha en stark konsultprofil. Det sistnämnda innebär också att du är social, ödmjuk och att du har ett stort intresse av människor.

Hos BDO värdesätter vi service- och relationsdrivna personer som brinner för att leverera marknadens bästa kundupplevelse i alla lägen. Vi ser även att du som medarbetare är proaktiv i ditt arbete och trivs med att arbeta i en progressiv miljö där vi ständigt jobbar framåtblickande

Vi erbjuder

Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från början mycket ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Du involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa dem på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. Och har du en näsa för affärer är vi övertygande om att du når extra högt.

Tjänsten tillträds efter överenskommelse och vi kommer att intervjua kandidater löpande så ansök redan idag.

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Vid frågor kontakta Alexandra Thun på Alexandra.thun@bdo.se.  

Välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Erfaren Redovisningskonsult sökes till BDO i Sollentuna

BDO