ekonomijobb.se

logga

Erfaren redovisningsekonom till uppdrag i Borlänge

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Erfaren redovisningsekonom till uppdrag i Borlänge

För kunds räkning söker vi nu förstärkning till ekonomiteamet i Borlänge med en erfaren redovisningsekonom. Kunden är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln med butiker över hela landet.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och omfattar heltid.Uppdraget löper 6 månader med chans till förlängning. Du kommer vara placerad på kontoret i Borlänge. Ekonomiteamet består av totalt 9 personer och du kommer självständigt sköta redovisningen för ett antal butiker.

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för 12-15 bolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta bokslutsarbete, bokningar, bruttovinstfördelningar och sammanställa årsredovisningar. Du kommer arbeta i SAP och man gjorde nyligen uppgradering till F4 varför vi ser att du behärskar SAP väl. Du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi samt tidigare arbetat i affärssystemet, SAP. Vi ser även att du är självgående i bokslutsarbete. Du tycker om att arbeta brett och självständigt och trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam, självständig och serviceminded.

Du erbjuds

En spännande roll i ett expansivt storbolag som präglas av driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i Borlänge. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå 6 månader med chans till förlängning.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Sophie Hersvall, sophie.hersvall@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Erfaren redovisningsekonom till uppdrag i Borlänge

Jurek