ekonomijobb.se

logga

Erfaren koncernredovisningsekonom till fastighetsbranschen

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Erfaren koncernredovisningsekonom till fastighetsbranschen

Är du kunnig inom koncernredovisning? Har du förmågan att se helheten och vill vara med och bidra med förbättringar? Vi kan ha uppdraget för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en erfaren koncernredovisningsekonom till ett uppdrag som börjar omgående och kommer att pågå under några månader till dess att en ordinarie person är på plats. Uppdraget handlar i huvudsak om att sköta koncernredovisningen men en viktig del kommer också vara att utvärdera rollen och arbetssättet för att kunna bidra till förbättring och utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Koncernredovisning och konsolidering för flertalet bolag
- Kvalitetssäkring av dotterbolagens rapporterade siffror
- Ledningsrapportering
- Upprättande av moderbolagets årsredovisning
- Systemansvarig för konsolideringssystemet
- Stötta dotterbolagen i redovisningsfrågor
- Ansvarig för kontakten med revisorer
- Rapportering till SCB

Vem är du?

Vi söker dig med Universitetsexamen inom ekonomi och med flera års erfarenhet av koncernredovisning. Vi ser gärna att du har arbetat i fastighetsbranschen tidigare och erfarenhet av Aaro är starkt meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande personliga egenskaper:
- Analytisk och noggrann
- Flexibel och öppen
- Vågar ställa krav

Du erbjuds

En meriterande och omväxlande roll på ett noterat bolag där du som koncernredovisningsekonom arbetar nära ledningsgruppen och får möjlighet att bidra till utveckling. Denna tjänst är ett konsultuppdrag där du kommer att vara uthyrd till vår kund som en del av vår uthyrningsverksamhet. Uppdraget börjar omgående.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström: malin.sjostrom@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Koncernredovisingsekonom, Koncerncontroller, Konsolidering, IFRS, Koncernredovisningsansvarig, Koncernredovisning, Group Financial Controller, Group Accountant, Group Financial Accountant

Dela detta jobb

logga
Erfaren koncernredovisningsekonom till fastighetsbranschen

Jurek