ekonomijobb.se

logga

ERFAREN KONCERNREDOVISARE TILL NIBE INDUSTRIER AB - MODERBOLAGET I i NIBE-KONCERNEN

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-19

Ansök nu

ERFAREN KONCERNREDOVISARE TILL NIBE INDUSTRIER AB - MODERBOLAGET I i NIBE-KONCERNEN

Är du en engagerad och kommunikativ redovisningsekonom som vill arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor såväl internationellt som nationellt? Då har vi jobbet för dig. Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom med erfarenhet av koncernredovisning till en nyckelroll på huvudkontoret i vår snabbväxande koncern med deltagande i koncernövergripande projekt.

ARBETSUPPGIFTER:
Som Group Accountant är du delaktig i upprättandet av koncernkonsolidering och koncernbokslut samt i arbetet med delårsrapporter och årsredovisningar. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bestå av:

Intern rapportering
Stöttning och utbildning av dotterbolagen i redovisnings- och rapporteringsfrågor
Delaktighet i vidareutvecklingen av rutiner och processer
Vidareutveckling av systemstöd för intern- och externrapportering
Utveckling och underhåll av diverse analysmodeller
Internrevisionsbesök på våra dotterbolag 
KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är utbildad civilekonom och har flera års erfarenhet av liknande arbete. För att trivas i rollen förutsätter vi att du har gedigen erfarenhet av koncernredovisning och rapportering samt god kunskap inom IFRS liksom tillhörande system. Erfarenhet från Cognos Controller är meriterande. Du behärskar engelska och svenska obehindrat, i både tal och skrift.

Som person motiveras du av att arbeta mot deadlines och uppsatta mål. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs i interaktionen med olika människor. Vidare är du van vid och gillar att inneha många kontaktytor, såväl internt som externt.

ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 16 april. Ansökan sker via vår webbsida under "lediga tjänster". Ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

Hjärtligt välkommen!

FAKTA OM NIBE INDUSTRIER
Börsnoterade NIBE Industrier AB omsätter ca 25 miljarder kr och har omkring 17 000 anställda på drygt 130 bolag i mer än 30 olika länder i Europa, Nordamerika och Asien.

I Markaryd finns förutom moderbolaget NIBE Industrier ABs kontor, även huvudkontoren för affärsområdena NIBE Climate Solutions och NIBE Stoves – totalt cirka 1 200 personer som arbetar med produktutveckling, tillverkning och försäljning av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.  

 

KONTAKTPERSONER

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Hans Backman

CFO för NIBE Industrier

0433- 27 30 00

hans.backman@nibe.se

Dela detta jobb

logga
ERFAREN KONCERNREDOVISARE TILL NIBE INDUSTRIER AB - MODERBOLAGET I i NIBE-KONCERNEN

NIBE AB